Fergie reageert op haar uitzonderlijk ‘sexy’ uitvoering van het Amerikaanse volkslied

Amerikanen maken er nogal een dingetje van om hun volkslied bij belangrijke sportwedstrijden te laten zingen door een bekende artiest. Dit keer was het de beurt aan Fergie, voorafgaande aan de ‘NBA All-Star’ basketbalwedstrijd. En dat ging iets anders dan wat we van de doorsnee uitvoering gewend zijn.

Fergie leek het een goed idee te vinden om het volkslied in een uitzonderlijk ‘sexy’ jasje te steken. En dat ging niet zonder slag of stoot. De oud-Black Eyed Peas zangeres had behoorlijk wat moeite om de juiste noten te behalen.

De ‘sexy’ versie van ‘The Star-Spangled Banner’ viel niet bij iedereen in goede aarde, waardoor Fergie op behoorlijk wat shade kon rekenen:

Fergie reageert

Uiteraard is de zangeres de commotie rondom haar versie van ‘The Star-Spangled Banner’ niet ontgaan. En hoewel ze het niet slecht bedoelde, ziet ze nu ook in dat haar versie de kijker lichtelijk in het verkeerde keelgat schoot. Ze vertelt:
“I’ve always been honored and proud to perform the national anthem and last night I wanted to try something special for the NBA. I’m a risk taker artistically, but clearly this rendition didn’t strike the intended tone. I love this country and honestly tried my best.”
Ach ja, daar gaat het uiteindelijk om… ze deed haar best.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Fergie reageert op haar uitzonderlijk ‘sexy’ uitvoering van het Amerikaanse volkslied
Sluiten