Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 6 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Doe er je voordeel mee! Dit zijn de meest sexy geuren waar je alle mannen mee om je vinger windt

Date op de planning of ga je de club in? Dat kan natuurlijk niet zonder je lijf te voorzien van een goede spray parfum. Het vinden van die ene parfum die écht bij je past is altijd een hele opgave. Dan is het ook nog maar te hopen dat anderen (lees: mannen) hem net zo lekker vinden. Met deze sexy geuren kun jij de mist niet ingaan.

Van een aantal geuren is bekend, dat mannen ze bijzonder lekker vinden. Zo lekker, dat ze als een bijtje achter de honing achter je aanlopen.

Sexy geuren waar mannen opgewonden van raken

Vrouwen vinden mannenparfums lekker en mannen zijn juist weer gek op vrouwenparfums. Dit omdat er in deze parfums bepaalde geuren zitten die doen denken aan de feromonen van het andere geslacht. Als je een parfum koopt met één van onderstaande geuren, zit je helemaal safe!

Patchoeli

Als je eenmaal patchoeli hebt geroken, wil je niks anders meer. Fun fact: vroeger werden patchoeli geuren op lingerie en sjaals van prostituees en escortes gespoten. Patchoeli is een plant die verwant is aan lavendel en rozemarijn. Een wat bloemige geur met een mysterieuze vlaag.

Wil je de hele dag onweerstaanbaar ruiken? Door deze TikTok-hack blijft de geur van je parfum veel langer hangen.

Muskus

Muskus bevat feromonen die de liefde (en lust!) aanwakkeren. Bij uitstek een geur dus om op je lijf te dragen als je je partner of date wil verleiden voor een avontuurtje tussen de lakens. De geur wordt omschreven als een die fris is maar sensueel ruikt.

Bloemen

Mannen vinden ook geuren van bloemen aantrekkelijk. Dit omdat zij bloemen associëren met alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft. Je kan dus gerust die bloemige parfum rijkelijk over je lichaam spuiten. Wist je dat je parfum ook op je buik kan spuiten, rondom je navel? De geur blijft hier namelijk extra lang hangen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.