Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 06/02/2018

5 sexy manieren om je liefje te verrassen op Valentijnsdag

Met Valentijnsdag om de hoek zijn een hoop stelletjes wanhopig op zoek naar wéér een origineel cadeautje. Alsof je het nog niet druk genoeg hebt. Gelukkig is er NSMBL, waar we altijd je rug hebben. Daarom hebben we vijf sexy ideetjes voor je op een rijtje gezet, waar je je lief geheid mee verrast op de dag van de liefde.

1. Geef je lief een lapdance

Ben je geen geboren danser? Maakt niks uit. Trek een sexy setje aan, zet mooie slow-dancing muziek op (Nasty, Naughty Boy van Christina Aguilera is een perfecte) en gaan met die banaan. Echt waar, het maakt je lief geen fluit uit dat je niet de beste danser ter wereld bent. Je bent prachtig, zolang je je maar comfortabel voelt. Je bezorgt je lover de perfecte Valentijn en het enige wat je ervoor hoeft te doen is sexy zijn.

2. Maak je eigen at-home cinema

Waarom naar de film gaan als je thuis precies hetzelfde kunt doen, maar dan honderd keer comfortabeler? Gooi je matras op de grond, leg een berg kussens aan het hoofdeind en klaar is je eigen at-home cinema. Om het extra gezellig en romantisch te maken doe je het licht uit en zet je om het matras heen wat kaarsjes neer – wel op gepaste afstand, want eh, brand. Zoenen op de achterste rij van de bioscoop, maar dan in je eigen huis!

valentijnsdag

3. Maak het extra gezellig met een speciale toy box

Nee, dan bedoel we niet een spelletje zoals 30 Seconds of Ganzenborden. We bedoelen een adult toy. Jawel, een seksspeeltje. Of beter gezegd, verras je lief gewoon met een heel scala aan seksspeeltjes. Waarom moeilijk doen met chocola en champagne, als we toch allemaal wel weten waar het eindigt, namelijk in bed? Dan is het toch veel leuker om meteen met de deur in huis te vallen en je love te verrassen met iets leuks voor in de slaapkamer, waar je allebei iets aan hebt? Met de Better Together Valentijnsbox van EasyToys weet je in ieder geval zeker dat je een leuke Valentijnsdag (of -nacht) tegemoet gaat. En hallo, kijk even naar die prijs. Daarvan ga je écht niet uit eten. Is zo’n doos nou toch wat veel van het goede of is jouw love een vrouw en heb je dus niks aan een penisring of condooms? Op hun Valentijnspagina bieden ze nog véél meer leuks aan, waar je je lief zeker ook een plezier mee doet.

4. Kook zijn of haar favoriete maaltijd

Of het nou pannenkoeken zijn of een compleet vijfgangenmenu, hoe leuk is het als je je lief kunt verrassen met zijn favoriete maaltijd? En eerlijk, van lekker eten wordt toch iedereen blij? Dit is ook nog eens een perfecte oplossing voor stelletjes met een klein budget, want hey, eten moet je toch. Maak het extra gezellig in huis met wat kaarsjes (ja, we zijn hier een klein beetje pyromaan) en een zacht muziekje op de achtergrond. Het feit dat jij je best hebt gedaan om iets speciaals te bereiden, is al reden genoeg om opgewonden van te worden.

5. Ga naar het theater, een concert of naar een erotische show

Zijn jullie het type dat altijd op pad gaat met een gezamenlijke vriendengroep of alleen met je eigen vrienden? Hoe leuk is het dan om juist een keer met z’n tweetjes uit te gaan? Koop kaartjes voor een concert en dans tot je niet meer kan, of ga eens naar het theater. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Als je echt eens uit je comfort zone wilt stappen, zou je het ook kunnen overwegen om naar een erotische show te gaan. Op verschillende plaatsen in Nederland worden erotische dansshows gegeven, die écht heel classy kunnen zijn. Is toch een keertje wat anders dan weer uit eten. Fijne Valentijnsdag!

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
5 sexy manieren om je liefje te verrassen op Valentijnsdag
Sluiten