Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 20 nov 2020
Leestijd: 3 minuten

Hotness – Dit zijn de 10 meest sexy mannen van 2020

Als het om hete mannen gaat, dan luisteren we. Afgelopen week werd – zoals ieder jaar – de ‘Sexiest Man Alive’ door het Amerikaanse magazine People uitgeroepen. Het zal je niet zijn ontgaan dat Michael B. Jordan is uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive 2020’. Maar er zijn prijzen verdeeld in meerdere categorieën. Dit zijn de 10 meest sexy mannen van het afgelopen jaar.

Mel Gibson was de eerste winnaar ooit, Sean Connery met 59 jaar de oudste.

Meest sexy mannen van 2020

In 2019 ging John Legend er met de titel van door. Hij draagt het stokje nu over aan de 33-jarige acteur die naar verluidt Tony Montana gaat spelen in de reboot van Scarface.

Naast een algemene winnaar beslist het Amerikaanse publiek jaarlijks ook in verschillende categorieën wie de meest sexy man van het jaar is. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

1. Michael B. Jordan – Sexiest Man Alive 2020

“My grandma lookin down talkin bout “that’s my baby” 🤎😂Thanks @People for naming me 2020’s #SexiestManAlive! Order a copy!” schrijft Michael B. Jordan op Instagram.

Bij de uitverkiezing tot ‘s werelds meest sexy man hoort natuurijk ook een covershoot. Bekijk die shoot, plus het bijbehorende interview met Michael B. Jordan, op de website van People.

2. Brad Pitt – Categorie: blijvertjes

Sommige mannen worden er alleen sexier op naarmate ze ouder worden. Brad Pitt is wat dat betreft de koning. Hij won het dit jaar van George Clooney, Denzel Washington, Robert Redford en Idris Elba.

3. Prins Harry – Categorie: royals

Prins Harry is geen prins meer, maar zo begon hij het jaar nog wel. Hij en zijn vrouw Meghan Markle hebben formeel afstand gedaan van de Britse koninklijke familie. Op de valreep wordt hij toch nog uitgeroepen als meest sexy royal.

4. Gebroeders Hemsworth – Categorie: broers

Drie Hollywood-hunks als zonen. Wat zal de moeder van Liam, Chris en Luke Hemsworth trots zijn.

5. Patrick Mahomes – Categorie: sport

Vijf genomineerden uit de Verenigde Staten. Hier hadden ze wel wat verder mogen kijken dan alleen football, basketbal en honkbal.

6. Shawn Mendes – Categorie: social media

Shawn Mendes was in 2020 de meest sexy man op social media. Hij versloeg Jason Derulo, Jake Gyllenhaal, Justin Bieber en Tyler Cameron.

7. Jungkook – Categorie: internationale ster

Je weet wel, de zanger van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

8. Ryan Reynolds – Categorie: al jaren gelukkig in de liefde

Onder de meest sexy mannen van 2020 ook iemand die al jarenlang gelukkig is met dezelfde vrouw: Blake Lively. Ryan Reynolds won het van Keanu Reeves, Kevin Bacon, Seth Rogen en Tom Hanks.

9. Joe Jonas – Categorie: jonge vader

Samen met Game of Thrones-actrice Sophie Truner kreeg Joe Jonas dit jaar een baby. Hij is verkozen tot meest sexy jonge vader van 2020.

10. Jacob Elordi – Categorie: mondkapje

Voor het eerst en hopelijk voor het laatst is er in 2020 de categorie meest sexy man met mondkapje. De winnaar is Jacob Elordi en zo ziet hij eruit zonder gezichtsmasker.

Er waren nog meer categorieën tijdens de Sexiest Man Alive 2020-verkiezingen. Bekijk hier de overige winnaars.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hotness – Dit zijn de 10 meest sexy mannen van 2020
Sluiten