Werken voor Famke Louise en Armin van Buuren: Jenice does it all als professioneel danser| SFTB

In onze serie NSMBL: Started from the Bottom nodigen we elke week een inspirerende en succesvolle vrouw uit. Welke stappen heeft zij gezet om te komen waar ze nu is? Daar kom je in deze serie achter.

In deze nieuwe aflevering van dit seizoen hebben we Janice op bezoek. Jenice is professioneel dansen en werkte onder andere voor Famke Louise en Armin van Buuren. Wil jij meer over haar weten? Dan mag je deze aflevering niet missen.

NSMBL video: Started from the Bottom

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières.

Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? Je ziet het allemaal in deze nieuwe serie van NSMBL.

Professioneel danseres Jenice de Haan

Jenice de Haan is een professioneel afgestudeerd danseres. Daarnaast heeft ze ook een docentenopleiding gedaan én werkt ze veel als choreograaf met verschillende artiesten. En ja, dat is net zo vet als dat het klinkt.

Dat ze deze weg op zou gaan, zat er al heel vroeg in. Ze was twaalf toen ze werd aangenomen voor het nationaal ballet, en tot haar vierentwintigste heeft ze getraind als professioneel danseres. En daar moet je ook dingen voor laten. In deze nieuwe video vertelt ze je er alles over.

Reageer op artikel:
Werken voor Famke Louise en Armin van Buuren: Jenice does it all als professioneel danser| SFTB
Sluiten