Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 28 nov 2019

Video: Wil jij soloreizen? Liesbeth Rasker vertelt wat je écht moet weten | SFTB

We hebben weer een nieuwe serie ontwikkeld bij NSMBL: Started From The Bottom. In deze serie nodigen we elke weer een inspirerende en succesvolle vrouw uit. Welke stappen hebben zij gezet om te komen waar ze nu is? Daar kom je in deze serie achter.

In de eerste aflevering van dit seizoen hebben we soloreiziger Liesbeth Rasker op bezoek. Wil jij soloreizen? Dan mag je deze aflevering niet missen.

Started From The Bottom

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke aflevering een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Welke tegenslagen hebben ze moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? Je ziet het allemaal in deze nieuwe serie van NSMBL.

Van ultiem modemeisje naar het liefst reizen in haar kloffie: als het maar lekker zit. Vanaf het moment Liesbeth Rasker in 2012 besloot voor het eerst alleen op reis te gaan, ging er een nieuwe wereld voor haar open. Sindsdien is ze het liefst voor altjid op vakantie. In Started From The Bottom vertelt ze over haar carrière switch, haar grootste blunders en geeft ze de beste adviezen voor iedereen die ook weleens alleen op reis wilt gaan.

Je kunt Liesbeth’s reisverhalen en adviezen volgen via haar online blog Bag To Reality. Daarnaast heeft ze een eigen boek; Solo Reizen, en een eigen reishandboek; Pinnen in Mongolië.

Reageer op artikel:
Video: Wil jij soloreizen? Liesbeth Rasker vertelt wat je écht moet weten | SFTB
Sluiten