Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Video 30 aug 2020

Dreams come true – Milou Turpijn had altijd moeite met lezen en schrijven maar is hoofdredacteur van een magazine geworden

Om automonteur te worden moet je verstand hebben van auto’s, als sportschooleigenaar moet je sportief zijn aangelegd en als hoofdredacteur moet je wel weten hoe de Nederlandse taal werkt. Klinkt logisch, niet? Toch hoeft het niet te betekenen dat je, wanneer je het ene niet kan, nooit je droombaan zal krijgen.

Milou Turpijn is daar het levende bewijs van. Ze had vroeger altijd moeite met lezen en schrijven, maar is nu hoofdredacteur van een magazine, Women’s Health.

Dreams come true

Milou Turpijn werd op haar dertigste hoofdredacteur van het magazine. En eerlijk gezegd is ze daar zelf ook best verbaasd over. Ze had een eigen blog, Ourground en werd op een dag gebeld of ze een kopje koffie wilde drinken om het eens te hebben over Women’s Health. Ze kwam op gesprek en toen werd ze gevraagd als hoofdredacteur. Een droombaan die haar zo in de schoot werd geworpen.

Verandering

Hoe je erachter komt wat je echt wil, is voor iedereen anders. Het kan zijn dat je – net als Milou – een aanbod krijg die je gewoon niet kan afwijzen. Met heel veel proberen kom je er ook achter waar je energie van krijgt, en waarvan juist niet.

Volgens Milou is er ook niet één droombaan, je kunt verschillende droombanen hebben. Als je maar het idee hebt dat je je missie kunt uitvoeren en er wel je bed voor uit wil komen.

Started From the Bottom

Benieuwd geworden naar Milou Turpijn? Ze zit in de allernieuwste aflevering van NSMBL’s Started From the Bottom. In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is.

Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dreams come true – Milou Turpijn had altijd moeite met lezen en schrijven maar is hoofdredacteur van een magazine geworden
Sluiten