Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity Nieuws 24 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Shakira haalt flink uit naar ex met een nieuwe break-up song

Shakira heeft nog even wat tijd nodig na haar break-up met voetballer Gerard Piqué, je weet wel, om het een plekje te geven. Om haar verdriet te verwerken maakte ze een nieuw nummer, genaamd Monotonía, waarmee ze vertelt over de reden van de relatiebreuk.

No fighting, no fighting!

Powercouple break-up

Een aantal maanden geleden heeft het powercouple, bestaande uitShakira en Gerard Piqué, besloten om na 11 jaar uit elkaar te gaan. De twee zijn tot nu toe nog niet erg open geweest over wat de reden van hun break-up is geweest. Wel gaf Shakira aan erg veel op te hebben moeten offeren voor de carrière van de vader van haar kinderen. Zo verhuisde ze naar Spanje terwijl haar carrière zich vooral in de Verenigde Staten afspeelt. Toch geeft ze ook aan nooit spijt te hebben gehad van deze beslissing, doordat ze hierdoor de kans heeft gekregen om een onbreekbare, hechte band op te bouwen met haar kinderen.

De reden van de breuk

Shakira heeft het erg moeilijk met de breuk, maar vindt de situatie het allervervelendst voor haar kinderen Milan en Sasha. In een interview met ELLE vertelde ze dat ze de situatie voor haar kinderen probeerde te verbloemen, maar dat het door alle paparazzi voor hun huis, het negatieve online nieuws en de verhalen die de kinderen op school horen erg lastig is. De Colombiaanse zangeres is buiten de scheiding de laatste tijd ook nog eens negatief in het nieuws doordat ze zo’n 14,5 miljoen aan inkomstenbelasting zou hebben ontdoken in Spanje. Er wordt gespeculeerd over dat dit een reden zou kunnen zijn voor de breuk.

Nieuwe muziek als therapie

De zangeres gebruikte al haar emoties en teleurstelling om het op een therapeutische manier om te zetten in een lied met een erg emotionele tekst, Monotionia (verveling in het Spaans). Uit de vertaling van het lied lezen we dat Shakira nog in een grote worsteling zit. Ze wil het liefste bij haar vriend blijven en houdt nog erg veel van hem, maar kan niet meer in het sprookje van hun relatie blijven en zullen elkaar los moeten laten om beiden te kunnen vliegen.

Sneer naar haar ex Gerard?

Ondanks dat het lied voor een groot deel laat zien dat de liefde van beide kanten niet meer werkte, geeft ze hem tóch nog een flinke sneer met haar tekst:

“Plotseling was je niet meer dezelfde, je ging bij me weg vanwege je narcisme. Je bent vergeten wat we waren, je was afstandelijk met je houding en dat vervulde mij met angst. Je hebt niet eens de helft gegeven, maar ik weet wel dat ik meer heb gegeven dan jij. Ik rende voor jou, maar jij liep niet eens voor mij.”

Of het écht gaat om haar relatie met Gerard weten we natuurlijk niet, maar artiesten halen wel vaker inspiratie uit vervelende situaties. Dus who knows.

Christina Aguilera maakt nieuwe videoclip van haar hit ‘Beautiful’ en die wil je echt even zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.