Shawn Mendes vertelt eindelijk over de romance met Hailey Baldwin

Het duurde even, maar eindelijk doet Shawn Mendes een boekje open over zijn ‘relatie’ met Hailey Baldwin. Inderdaad de ‘relatie’ die net stuk ging voordat Hailey zich verloofde met Justin Bieber.

Toch geen relatie

Ondertussen is Hailey al getrouwd met de knappe Bieber. We worden overspoeld met romantische kiekjes van de tortelduifjes waar geen eind aan lijkt te komen. Toch verscheen het model afgelopen mei nog met Shawn op de rode loper van het MET Gala. Fans waren laaiend enthousiast en ervan overtuigd dat de twee een setje waren. Een bevestiging kregen we echter nooit, maar nu vertelt de zanger eindelijk hoe het precies zat.

Volgens Shawn was het erg ingewikkeld en niet duidelijk wat het nou precies was. Een relatie was het volgens hem niet. “I don’t even wanna put a title on it. I think it was more of a zone of limbo,” zo vertelde hij aan de Rolling Stones. Erg verwarrend dus. Wel gaf hij toe dat ze meer dan vrienden waren, maar exclusiviteit zat er niet in.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shawn Mendes (@shawnmendes) op

Grote shock

Tot verbazing van iedereen was Hailey een maand na de verschijning op de rode loper verloofd met Justin Bieber, shocking. Ook Shawn zag het niet aankomen, maar liet het model wel weten blij voor haar te zijn: “I texted Hailey, ‘Congratulations,’ and I really am happy for them. She’s still one of the fucking coolest people ever—she’s not just a beautiful person visually, but she’s one of the most beautiful hearts I’ve ever met.”

Honderden fans zagen een relatie tussen de twee wel zitten, ze baalden dus enorm toen de romance niet stand bleek te houden. Maar waarom is het nou niks geworden? Daar heeft Shawn geen duidelijke verklaring voor: “I think I’m an idiot to not, you know….But you can’t control your heart.”

Helaas is het dus nooit echt een relatie geworden, maar gelukkig heeft Hailey wel haar grote liefde gevonden bij Justin.

Hailey Baldwin was jarig en Justin Bieber gooide een taart in d’r gezicht

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Rolling Stone

Reageer op artikel:
Shawn Mendes vertelt eindelijk over de romance met Hailey Baldwin
Sluiten