Ahw – Shay Mitchell is bevallen van een dochtertje en de foto die ze deelt is té lief

We wisten natuurlijk dat Pretty Little Liars actrice Shay Mitchell zwanger was. De actrice heeft haar zwangerschap vaak gedeeld op social media. Inmiddels is Shay echt bevallen van een gezond dochtertje en de eerste foto die ze deelt laat ons hart smelten.

Wanneer de baby precies is geboren en hoe het meisje heet, heeft de kersverse moeder nog niet bekendgemaakt.

Shay Mitchell is bevallen

Actrice Shay Mitchell is dus bevallen van een dochter. De 32-jarige actrice deelde vannacht een foto waarop ze het handje van haar baby vasthoudt. “Never letting go…” schrijft ze bij het kiekje.

Shay Mitchell on Instagram: “Never letting go…”

2.1m Likes, 31.7k Comments – Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: “Never letting go…”

Eerste kindje van het koppel

Het is het eerste kind voor Shay en haar vriend, presentator en acteur Matte Babel. Het koppel is al een paar jaar samen. In januari maakte Mitchell bekend dat ze het jaar ervoor een miskraam had gehad na veertien weken zwangerschap.

In juni kondigde de actrice, die dit jaar te zien was in serie You, aan dat ze opnieuw zwanger was. Een maand later deelde ze foto’s van haar gender reveal party, waar ze erachter kwam dat ze een dochter verwachtte doordat vrienden twee als Power Rangers verkleedde acteurs hadden ingehuurd die zogenaamd gingen vechten. De roze Power Rangers won dat gevecht.

We kunnen niet wachten op meer updates van de moeder en haar dochtertje.

Enjoying my own fashion week wearing designer, TOO S T R E T C H ED.

2.2m Likes, 5,335 Comments – Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: “Enjoying my own fashion week wearing designer, TOO S T R E T C H ED.”

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Ahw – Shay Mitchell is bevallen van een dochtertje en de foto die ze deelt is té lief
Sluiten