De zwangere Shay Mitchell heeft niks te schaften met trolls op Instagram die haar bekritiseren

Een korte tijd terug liet Pretty Little Liars actrice Shay Mitchell aan de wereld weten dat ze zwanger is. Fantastisch leuk nieuws natuurlijk. Deze week deelde de actrice een paar prachtige bikinifoto’s op Instagram. Uiteraard waren er weer een paar trolls die het nodig vonden om Shay te shamen, maar daar heeft ze een goede reactie op.

Shay bijt op social media goed van zich af. Ze laat weten niks te schaften te hebben met dit soort nare negatieve comments. Dit was haar reactie.

Shay Mitchell is zwanger

We weten niet hoe het met jullie zit, maar sinds Shay aankondigde zwanger te zijn, hebben wij last van emotionele nostalgische gevoelens naar Pretty Little Liars. Hoewel we het hele verhaal rondom de identiteit van ‘A’ nog niet helemaal snappen, is het wel duidelijk dat de cast verder is gegaan met hun leven.

En goed ook, want de 32-jarige Shay Mitchell verwacht over een paar maanden een baby. De actrice heeft het voor elkaar gekregen om haar zwangerschap geheim te houden voor maar liefst zes hele maanden. Nu is ze echter wel helemaal open en neemt ze haar fans mee op haar reis naar de bevalling.

Negatieve Instagram comments

Zo deelde Shay deze week een paar super mooie foto’s van zichzelf in bikini met de caption “This is my new sucking in…😜 #summerbod2019”

This is my new sucking in…😜 #summerbod2019

2.2m Likes, 7,261 Comments – Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: “This is my new sucking in…😜 #summerbod2019”

B E A C H E D

2.5m Likes, 10.8k Comments – Shay Mitchell (@shaymitchell) on Instagram: “B E A C H E D”

Je zou verwachten dat het in 2019 toch wel duidelijk mag zijn dat iemand echt niet getrouwd hoeft te zijn om zwanger te worden. Toch zijn er weer een paar trolls op Instagram die het nodig vonden om haar te judgen. Zo schrijft iemand “How?? Is she married?”, maar Shay reageert hier perfect sarcastisch op. Ze zegt: “not married, can you believe it still happened?!!”

shay mitchell zwanger instagram

Zullen we iedereen anders vanaf nu gewoon lekker in hun eigen waarde laten en ons bemoeien met onze eigen zaken? Lijkt ons een heel strak plan. In een video op Youtube laat Shay ook weten dat ze een reden heeft om het zo lang een geheim te houden. Ze zegt: “When you’re in the public eye, there are some things you want to just keep a secret until you feel ready. This, for me, has been the hardest. It’s going to be really fun and awesome when I’m not trying to hide it anymore. I didn’t want to come out on social media so early on. I’m going to be so happy when this comes out. I can be pregnant, like not suck my stomach in.” Wij zijn in ieder geval super blij voor de actrice en zijn benieuwd wat het geslacht is van de baby.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
De zwangere Shay Mitchell heeft niks te schaften met trolls op Instagram die haar bekritiseren
Sluiten