Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 17 mei 2018

AliExpress shopping tips #3: De tofste fanny packs op AliExpress

Het is lente, bijna zomer (in ons hoofd allang) en dat betekent dat er een nieuw festivalseizoen voor de deur staat *doet dansje*. Een fanny pack is natuurlijk hartstikke handig om al je festivalgear in op te bergen. Daarom hebben wij de leukste heuptasjes van AliExpress voor je op een rij gezet. Kost geen drol en je ziet er toch uit om door een ringetje te halen.

Fannypack met gouden dieren

Rrrrrauw, dit mega hippe tasje is natuurlijk een regelrechte kopie van Gucci. Wat wij niet erg vinden, want voor deze betaal je maar €12,53. Plus hier zie je insecten zoals je ze wilt zien, in het goud op een tas in plaats van in je huis.

Slangenprint fannypack


Dit tasje is echt heel cute. Niet alleen voor op festivals, maar elke outfit maak je hiermee af. Hij ziet er in de verste verte niet goedkoop uit dus deze find krijgt van ons een tien – €10,03.

Heupriem voor je telefoon


Klein, maar fijn. Met dit minitasje hoef je eindelijk je telefoon niet meer in je bh te proppen. Sta je ook niet meer onhandig in een Dixi naar je telefoon te graven. Winning!€8.58.

Fannypack met unicorns


Als het van jou best wat vrolijker mag, is dit heuptasje met unicorn print de perfecte match voor jou. Hij is er ook in héél veel andere printjes – €3,43.

Holographic tasje


Je voelt je meteen intens cool met een holographic tasje. Ook als je het stiekem helemaal niet bent. Fake it ’till you make it, en zo. – €6,51.

Velours fanny pack


Velour mon amour. Verliefd op dit stofje? Dan ben je ook verliefd op dit tasje. Je kunt hem ook bestellen in het zwart of zuurstokroze. Of alledrie natuurlijk – €11,09.

Wil je nog meer AliExpress shopping tips zien? Heb jij even geluk. Kijk eens aan, hier deel een en hier deel twee.

 

Vond je dit artikel leuk? En wil je meer van ons zien? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube voor de tofste artikelen, grappigste meme’s en hilarische video’s. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress shopping tips #3: De tofste fanny packs op AliExpress
Sluiten