Laura Gommans
Laura Gommans Fashion 1 feb 2018
Leestijd: 3 minuten

AliExpress shopping tips #2: De leukste truien op AliExpress

Hoewel we echt voelen dat het voorjaar met de dag dichterbij komt, is de zware realiteit dat de winter nog niet helemaal voorbij is. Een prima tijd om nog naar wat leuke truien op zoek te gaan. We gingen op zoek naar de leukste truien op AliExpress!

De leukste truien op AliExpress

We kwamen een hele hoop leuke én een hoop crazy truien tegen, dus als je nog op zoek bent naar een aparte trui om je wintergarderobe mee op te fleuren, kijk dan niet verder. Van pailletten en leuke cartoonprints, tot fijne basics en onverklaarbare vondsten. Bekijk ook onze vorige AliExpress shopping tips met de onze favoriete items van vorige week.

‘Loved’ pailletten trui –


Hoe hysterischer, hoe beter. Soms. Als het op deze trui aankomt in elk geval wel, want regenboogpailletten fleuren elke outfit op.

Trui met parels – €21,57

Dit elegante kabeltruitje is bezet met parels. We vinden ‘m leuk.

Trui met onverklaarbare quote – €21,57

Over het algemeen spreken ze in China beter Engels dan dat wij Chinees spreken, maar af en toe gaat het nog flink mis. Threeth? Trees? Teeth? Three? Streets? We’re lost on this one.

Coltrui in allerlei kleuren – 13,85

Een goede basic in allerlei kleuren en de vele reviews voor deze basic coltruien zijn erg lovend.

Daydream trui met geborduurde bloemen

Leuke trui met klokmouwen, ‘Daydream’ letters en delicate bloemetjes.

Cartoon trui ‘Love Bomb’ – €22,67

Hoe grappig is deze trui?! De oldschool cartoonstijl was een paar jaar geleden helemaal happening (ken je die KAPOW-truien nog?), maar met een trui zo leuk als deze zetten we de trend gewoon voort.

Trui met regenboogstreep – €13,88

Is een volledige regenboogtrui je iets te veel? Deze trui geeft er een iets meer fashionable draai aan met een regenboogstreep.

Fluffy trui met pailletten – €24,19

Breng de jaren 80 terug! Hoewel deze trui ons in de eerste instantie een beetje doet denken aan Barb van Stranger Things, denken we dat hij heel leuk kan zijn als je ‘m op een coole manier combineert. Hij is in elk geval erg fluffy.

Bizarre kattentrui – €41,18

We weten zelf ook niet zo goed waar we naar keken toen we dit tegenkwamen, maar we vonden deze trui met kattenhoofd en hysterische bretels zo bizar dat we ‘m even met je wilden delen. Doe ermee wat je wil.

Trui met bijenprint

Bijenprintjes zijn nog helemaal hot en deze trui zet onze lieve natuur-redders centraal met een ingebreide bijenprint.

Pastel regenboogtrui – €23,58


Als deze heerlijke regenboogtrui niet gezellig is, weten wij het ook niet meer. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, maar de pastel regenboog is toch onze favoriet.

Trui met flamingo – €15


Fan van flamingo’s? Zeg het met deze trui – hij heeft een enig fluffy flamingo-printje.

Blauw gestreepte trui – €24,51

Deze blauwe trui geeft ons een throwbackje naar de jaren 90 en onze liefde voor grunge.

Truien met dagen van de week – €15,36 per stuk

Voor elke dag van de week een vrolijke trui! We vinden dit echt wel één van de leukste truien op AliExpress. Wat je favoriete dag van de week ook is, met deze trui laat je het aan iedereen weten.

Meer AliExpress zien?

Sinds kort voorzien we je elke week van de allerbeste shopping tips en lijstjes met leuke producten van AliExpress. Zien wat we nog meer over de Chinese webshop hebben geschreven?
AliExpress shopping tips #1: onze favoriete koopjes van de week
AliExpress shoplog #1: Laura en Anna bestellen bij AliExpress
AliExpress shoplog #2: dupes, make-up, sieraden, kleding!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
AliExpress shopping tips #2: De leukste truien op AliExpress
Sluiten