Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 20 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

5x snelle en simpele kapsels voor als je intens lui of mega laat bent

De wekker gaat (veel te vroeg) en het enige waar je brein nog aan kan denken is verder slapen. Rebels als je bent druk je dus nog een stuk of vijf keer op die snooze-knop. Vervolgens trek je nog net niet twee verschillende schoenen aan omdat je zo’n haast hebt, en wat moet je met dat vogelnestje op je hoofd? Geen paniek, wij hebben de makkelijkste kapsels verzameld.

Niet iedereen heeft zin om elke ochtend een half uur voor de spiegel te staan om de perfecte krullen te creëren. Diamonds are made under pressure en dat bewijzen deze simpele kapsels wel.

Simpele en snelle kapsels

Verslaap je je ook elke ochtend omdat je een stiekeme affaire hebt met de snooze-knop op je telefoon? Of heb je ‘s ochtends gewoonweg geen zin om dat ontplofte kapsel van je te temmen? Geen enkel probleem. Je bent lang niet de enige die niet altijd zin heeft om haar haren te stylen. Kijk snel mee naar een paar van onze favoriete super snelle en super makkelijke kapsels.

1. Verberg het gewoon

Wie niet wil haasten, moet slim zijn. De snelste en makkelijkste manier om een goed kapsel te faken is dus door het gewoon te verbergen. Verstop het onder een gezellige bandana of knal een beret, pet of hoed op je hoofd. Kan jou het schelen, niemand die ziet wat voor een woest kapsel eronder verborgen zit. Model Elsa Hosk doet het wel even voor.

2. De super strakke staart

Dit lijkt misschien op een super fancy kapsel, maar schijn bedriegt. Dit is wat je doet: je kamt al je haren strak naar achteren en maakt een hoge staart. Alle losse plukjes, pluisjes en krulletjes bedek je onder een hele dikke laag haarlak. Ta-daa, je haar zit strak naar achteren en niemand die doorheeft dat je hebt bijgedragen aan de ondergang van Moeder Aarde met die enorme lading aan haarlak.

3. De simpele knot

Iedereen kan een hele simpele, warrige knot maken. Vaak zijn het de babyhaartjes die een stijltang en wat aandacht nodig hebben. Heb je geen tijd of zin om die irritante haartjes te temmen? Gebruik dan je sjaaltje door die om je hoofd te wikkelen. Op die manier zie je je haren dus nog wel, maar heb je geen omkijken naar vervelende plukjes.

4. Nog meer hoofddeksels

In de categorie ‘verbergen’ kan je natuurlijk ook gewoon een hoedje op je hoofd knallen. Op die manier hoef je al helemaal niet aan je haren te zitten ‘s ochtends. Iedereen denkt dat jij gewoon die coole meid bent die een gezellig hoedje draagt. Little do they know wat er onder dat hoedje zit.

5. Pak al je statement accessoires

Als je het allemaal niet meer weet en je moet nu meteen de deur uit, pak dan alle statement haaraccessoires die je kan vinden. Zet één of twee zijkanten (dat ligt aan hoe je haar eraan toe is) vast met mooie haarclipjes en het zit meteen goed. Gekke onhandelbare plukjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en jij gaat vandaag als Parisienne door het leven. Dit is het makkelijkste kapsel die er is. Win-winsituatie als je het ons vraagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5x snelle en simpele kapsels voor als je intens lui of mega laat bent
Sluiten