Lobke Killaars
Lobke Killaars Food 5 okt 2018

5 makkelijke wraps die iedere onhandige Henkie in elkaar flanst

Niet iedereen heeft zin om elke dag een uur in de keuken te staan voor een maaltijd. Deze tijd wil je ook bést ergens ander in steken. Gelukkig ben je met deze simpele wraps binnen een mum van tijd klaar. Zo heb je een smakelijke maaltijd en ook nog eens meer vrije tijd. Twee vliegen in één klap. Hupsakee.

Simpele wraps die zo klaar zijn

Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Dit zijn de wraps die je wilt hebben in je leven. Simpel, snel gemaakt en een sensatie voor je smaakpapillen.

Wraps met kruidenkaas en zalm

Dit koude gerecht bevat zalm, dus dan weet je dat het goed zit. Je hebt voor deze wrap precies nul pannen nodig en als we even eerlijk bekennen is dat alleen al de beste reden om deze wraps in elkaar te flansen.

Regenboog wraps met spicy kikkererwten

Deze vegan optie is gezond 10/10. Ook hiervoor kan je die collectie pannen grotendeels in de kast laten staan. Wat zijn het ook ondingen eigenlijk, hè?

Flaming chicken wraps

Begin je al te watertanden? Wij wel namelijk. Deze wraps zien eruit om gelijk met 140km/u in je mond te slingeren. Enigszins pittig, maar met een zachte mango erdoorheen. Meteen maken, dus.

Wraps met biefstuk en groene salsa

Oké, de home made wraps moet je even vervangen door kant-en-klare wrappies uit de winkel. Anders zijn die wraps opeens niet meer zo heel simpel. Heb je meer tijd en zin om je uit te sloven in de keuken? Vooral doen, want volgens Pauline zijn ze vele malen lekkerder dan de supermarkt varianten.

simpele wraps

Supersnelle sushi wraps met zalm en avocado

Zei iemand sushi? Dan zijn we natuurlijk al snel om. Sushi zelf maken klinkt misschien heel erg ingewikkeld, maar dat hoeft het natuurlijk helemaal niet te zijn. Geen afhaal sushi meer voor jou, je maakt het net zo goed zelf.

simpele wraps

Deze lekkere wraps met kip staan binnen een handomdraai op tafel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 makkelijke wraps die iedere onhandige Henkie in elkaar flanst
Sluiten