Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 18 jun 2020

MAC Cosmetics heeft een samenwerking met De Sims 4 en we love it

De Sims is onze redding deze quarantaine. Herkenbaar? Dan hebben we heel goed nieuws voor je. MAC Cosmetics is als allereerste make-upmerk ooit een samenwerking aangegaan met Sims 4, wat betekent dat je gratis en voor niets je Sims kan voorzien van de mooiste looks met make-up van MAC.

Je begrijpt, hier willen we alles over weten.

MAC Cosmetics en Sims 4

Het gaat om een gratis update in de basisgame. Je kunt vanaf nu je Sims opmaken met make-up van MAC in de Creëer-een-Sim modus. Er zijn twaalf make-uplooks gecreëerd waarmee je een fantastische look kunt creëren.

De designs zijn opgedeeld in vier categorieën: eyeliner, oogschaduw, lippen en wangen. Alle designs kun je combineren zodat je zo je favoriete look kunt samenstellen. Ga je voor een casual look of toch liever full glamour? It’s up to you.

Diversiteit en inclusiviteit

Volgens de General Manager en Executive Producer van het spel, Lyndsay Pearson, is deze samenwerking perfect om de diversiteit en creativiteit van de community te versterken. Dat is iets wat beide merken hoog in het vaandel hebben. Zo heeft De Sims een breed aanbod van huidskleuren en uiterlijke kenmerken en is MAC Cosmetics ook voor iedereen. Welke leeftijd, etniciteit of gender je ook hebt.

De make-uplooks

Het fijne aan de make-uplooks is dat ze voor iedereen geschikt zijn. De looks moesten zo toegankelijk mogelijk zijn. Romere Jennings, Director of Makeup van MAC (die de looks ontwierp) hoopt dat spelers de looks voor hun SIm ook op zichzelf gaan uitproberen. En dat kan, want de look zijn gebaseerd op bestaande producten zoals de Powder Kiss Lipstick.

Heb je al een look gecreëerd? Vergeet hem dan niet te delen in de Sims 4 Galerie of op social media met de hashtag #MACxTheSims. Wie weet kun je bij andere Simsers nog wat inspiratie opdoen.

Psst, heb je de geruchten over de Sims 5 al gehoord? Hier vertellen we er meer over.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
MAC Cosmetics heeft een samenwerking met De Sims 4 en we love it
Sluiten