YAAS – Vannacht kwam de single van Cardi B en Megan Thee Stallion uit en dit is ‘m

Sinds de quarantaine duiken steeds meer artiesten met elkaar de studio in om een nummer op te nemen. Zo werden we onder andere verrast door nummers van Beyoncé en Megan Thee Stallion, Lady Gaga en Ariana Grande, Doja Cat en Nicki Minaj and the list goes on. En als kers op de taart komt vandaag het nummer van Cardi B en Megan Thee Stallion uit: de collab waar zij razend enthousiast over zijn.

Dinsdagavond deelden de twee het nieuws op social media en daarna barste het los.

Vandaag brengen Cardi B en Megan Thee Stallion ‘WAP’ uit

De aankondiging van de single kwam samen met het ontwerp van de cover. Daarop zien we de twee artiesten back-to-back poseren met extravagante kapsels. En niet te missen: de iconische tong uit de mond van Cardi.

Vannacht kwam de single uit en je luistert ‘m hieronder.

Ruzie tussen Cardi en Megan

Wat grappig is, is dat er maanden geleden nog geruchten rondgingen dat Cardi en Megan ruzie zouden hebben. Megan zou een aantal YouTube-reacties hebben geliked die beledigend waren voor Cardi. Megan Thee Stallion maakte meteen korte metten met de speculaties en plaatste een statement op Twitter.

Daarnaast kwam Megan zelfs op voor Cardi toen ze in een interview met E! News vergeleken werd met Nicki Minaj. “I feel like we need to stop trying to compare them. I love both of them, so I would definitely like to collaborate with Cardi, too” zei Stallion.

Megan Thee Stallion staat erom bekend een einde te willen maken aan de competitie tussen vrouwen in de hiphopscene. De vijandigheid en ‘overal een wedstrijd van maken’ is waar Megan een hekel aan heeft and we love her for it. 

“You know how many men make music without biting each other’s heads off? Why do we have to do that? There’s room for everybody” stelt Megan.

Harper's Bazaar

Reageer op artikel:
YAAS – Vannacht kwam de single van Cardi B en Megan Thee Stallion uit en dit is ‘m
Sluiten