Josca
Josca Love & Life 10 feb 2016

Single? In Japan kun je een vriendje huren!

Het bedrijf heet ‘Real Boyfriend Rental Nagoya‘ en adverteert met het feit dat ze niet alleen hele knappe mannen in de aanbieding hebben, maar ook mannen met een ‘meer bereikbare’ look.

De mannen die bij dit bedrijf staan ingeschreven variëren met een leeftijd van 19 tot 57. Naast een foto staat hierbij hun naam, leeftijd, bloedgroep (?!), lengte, gewicht en de omgeving waarin ze beschikbaar zijn.

Het bedrijf biedt een breed spectrum aan dates aan, zoals iets drinken of karaoke zingen bij een bar, dineren in een restaurant, shoppen, wandelen in het park (eventueel met de hond), het bijwonen van een concert, een tripje naar een pretpark of een dierentuin…

Op de site is moeilijk te vinden hoe ver de ‘services’ van zo’n vriendje reiken (al helemaal omdat deze compleet in het Japans is) en wat zo’n vriendje kost is ook niet duidelijk. We vermoeden dat je hier niet zomaar een tientje per uur voor weglegt…

Liever een knappe man om mee te huilen? Ook dat kan in Japan!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Single? In Japan kun je een vriendje huren!
Sluiten