Josca
Josca Love & Life 8 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Single met Valentijn? Dan herken je deze 10 situaties zeker

Single met valentijn? Het is niet voor iedereen een pretje. Misschien ben jij wel net degene die zich niets beters kan bedenken dan het leven als single (een relatie hebben is toch veel te veel gedoe), of je hoort juist bij de andere groep en vindt Valentijnsdag een ware hel. Overal om je heen lijken schattige koppeltjes te wandelen, terwijl jij er eenzaam tussenin staat. Je weet ook wel dat het voor jou ook wel een keer komt, maar waarom duurt dat zo lang?

Single met Valentijn

Eigenlijk is er helemaal niets om je zorgen over te maken, maar stiekem heb je een hekel aan Valentijnsdag. Als 14 februari aanbreekt tref jij maatregelen om er niet steeds aan herinnerd te worden dat je geen relatie hebt. Je doet een poging om je Facebook timeline te negeren, want je vriendinnen met een relatie moeten natuurlijk aan iedereen laten weten hoe leuk ze het samen hebben en delen vervelend schattige foto’s. Je blijft thuis, want naar de stad gaan is geen optie: de stelletjes die hand in hand lopen of elkaar zoenen midden op straat trekken gelijk je aandacht en in jouw ogen lijkt niemand alleen te zijn, behalve jij. Herkenbaar?

1. Je kijkt op de kalender en ziet dat 14 februari alweer op de loer ligt, waardoor je je eenzaam begint te voelen.

2. Je besluit dat je niet alleen wilt zijn, stuurt in een opwelling een berichtje naar je ex en slaat jezelf vrijwel meteen voor je kop, omdat je niet dát wanhopige meisje wilt zijn.

3. Je ex beantwoordt je berichtje uiteraard niet en toch moet je moeite doen om er niet nog eentje achteraan te sturen.

4. Je komt erachter dat je beste vriendin al plannen heeft voor Valentijnsdag met een jongen die ze nog maar twee keer gezien heeft.

5. Je vraagt of je andere vriendinnen iets leuks willen doen op Valentijnsdag, maar ze reageren steevast met: ‘Nee sorry, ik ga dan al wat doen met mijn vriend’.

6. Je bedenkt je dat je inschrijven voor een datingsite misschien toch niet zo’n slecht idee is. Beginnen met Tinder misschien? Wie weet waar het op uitloopt?

7. Je zoekt aandacht bij je huisdier om je wat minder alleen te voelen, al heeft deze momenteel niet zoveel zin in knuffels.

8. Eigenlijk weet je ook niet zo goed wat je zou moeten doen als je wél een relatie had.

9. Na een poosje in zelfmedelijden weg te kwijnen, besef je dat het eigenlijk onzin is dat je je zo gedraagt, want je praat jezelf alleen maar de put in.

10. Je bekijkt het eens positief: je hoeft je geen zorgen te maken over Valentijnscadeautjes en lekker tijd voor jezelf hebben is zo slecht nog niet. Niemand die klaagt als je op Valentijnsdag in je bed blijft om je favoriete serie te kijken. En mocht je je nog steeds een beetje alleen voelen: no worries, er gaat een dag komen dat ook jij niet meer single met Valentijn zal zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Single met Valentijn? Dan herken je deze 10 situaties zeker
Sluiten