Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 11 nov 2020

Singles Day 2020: dit zijn de beste kortingen op een rijtje

Singles Day is er en dat betekent een heleboel leuke kortingen. Vandaag shop je met hoge kortingen bij een heleboel winkels en webshops. Waarom? Omdat het single leven ook gevierd mag worden. Het is ooit bedacht in China om elk jaar op 11-11 de singles in het zonnetje te zetten. De vier enen symboliseren de singles. Benieuwd waar je moet zijn om van deze dag(en) een feestje te maken? Dat vertellen we je natuurlijk graag.

Enne, single of niet, deze kortingen komen voor iedereen goed te pas. Happy Single Day shopping.

Singles Day

Ja, Singles Day is officieel een ding in Nederland en dat werd tijd. De persoon van wie je houdt en waarvan je het meest afhankelijk bent moet gevierd worden, oftewel JIJ. Afgezien van de stress van een wereldwijde pandemie, is het tijd om jezelf in het zonnetje te zetten en dit flink te vieren. Dus voor het geval je klaar bent om jezelf te overladen met cadeaus, hebben we een lijst samengesteld met alle beste deals om vandaag lekker online vanuit je bed te winkelen.

Hier shop je met korting

Er zijn een heleboel winkels die Singles Day kortingen hebben. Bij heel veel webshops kun je zelfs langer van de Singles Day korting genieten en daar zijn we maar al te blij mee. Benieuwd waar jij je slag kunt slaan? Hieronder vind je het overzicht van alle winkels met Singles Day korting.

Reageer op artikel:
Singles Day 2020: dit zijn de beste kortingen op een rijtje
Sluiten