Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 31 okt 2018

Dit zijn de mooiste sjaals om jezelf warm te houden dit najaar

De herfst valt niet meer te ontkennen en dat betekent dat we bibberend op de fiets zitten naar werk ‘s ochtends. Een dikke sjaal is daarom echt geen overbodige luxe, maar je wil er natuurlijk wel leuk uitzien. Daarom zijn we het internet ingedoken om op zoek te gaan naar de leukste sjaals voor de winter.

Leuke sjaals voor de winter

Helemaal leuk en aardig de herfst, maar we hebben het stervenskoud op de fiets. We willen natuurlijk niet onze mooie outfits verpesten door een een lelijke sjaal over onze jassen te dragen. Dus ondanks dat die zelfgebreide sjaals van je ma zo lekker warm zijn, zijn ze helaas niet altijd even fashionable.

Daarom zijn we opzoek gegaan naar de mooiste sjaals voor het najaar 2018. Van felgekleurde sjaals tot aan donkergekleurde sjaals. Van dunne sjaaltjes tot de dikste Zuidpool proof sjaals. We got you.

House of Holland €82,99

sjaals winter 2018
Het lijkt in eerste instantie misschien op een voetbalsjaal, maar dat is het zeker niet. Deze gave sjaal van House of Holland zorgen ervoor dat je meteen een super vette outfit hebt.

Lazy Oaf €44,50

sjaals winter 2018
Het najaar mag dan wel streng zijn, je sjaal is dat niet. Maak iedereen die je tegenkomt vrolijk door deze gezellige sjaal met hartjes van Lazy Oaf te rocken.

& Other Stories €69

sjaals winter 2018
Ben je meer van de simpele sjaals? Dan is dit een perfecte voor jou. De sjaal is wat dunner dus deze kan je ook onder je jas dragen. Dat ‘ie dunner is, betekent echter niet dat ‘ie niet warm genoeg is. De sjaal is namelijk gemaakt van wol en houdt de warmte goed binnen.

Neige €50

sjaals winter 2018
Deze sjaal is een kunstwerk. De kleurtjes zijn apart, waardoor het een perfect item is over een grijze of zwarte simpele jas. Wij houden ervan.

Carne Bollente €100

sjaals winter 2018
Sjaals niet sexy? Think again. Deze fantastische sjaal van Carne Bollente combineert fashion met stijl. Doe eens gek en draag dit najaar een sjaal waar ‘orgasm’ op staat. Je betaalt er wel wat voor, maar dan heb je ook wat, toch?

Won Hundred €54

sjaals winter 2018
Ook deze sjaal is een heerlijk item voor de hele winter door. De lieve roze tint zorgt ervoor dat je het over al je winterjassen wil showen. Helemaal gezellig.

Arte Antwerp €60

sjaals winter 2018
Deze sjaal is simpel, classy en apart. Het is namelijk geen saai exemplaar van H&M, maar van het met Arte Antwerp. Dit is een creatief label en alles wat ze maken is geïnspireerd door kunst.

Zara €25,95

sjaals winter 2018
Dit moet wel de topper van dit lijstje zijn. Als je de opper koukleum bent dan is dit een must have in je garderobe. Deze sjaal is super mega intens hartstikke warm en ook nog eens een feestje. Hebben.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De mid season sale begint bijna en dit is alles wat je moet weten

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste sjaals om jezelf warm te houden dit najaar
Sluiten