Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Chillen met honden? SkateCafé verandert voor één dag in het paradijs voor dierenliefhebbers

We hebben goed nieuws voor alle dierenvrienden onder ons. In SkateCafé in Amsterdam-Noord vind je op zondag 2 april namelijk Het Hondencafé. Als jij van honden houdt, dan wordt dit een waar walhalla voor je. Wij praten je bij over dit schattige evenement.

Coun’t us in, want tegen een zondagmiddag vol wijntjes en honden zeggen wij geen nee.

SkateCafé verandert voor één dag in het paradijs voor honden

Wij waren even bang dat je alleen toegelaten werd op dit evenement als jij je eigen viervoeter meeneemt, maar niets is minder waar. Het Hondencafé is er juist om je kennis te laten maken met honden die geadopteerd kunnen worden. Maar niets is verplicht, dus als jij gewoon wil genieten van wat dierlijk gezelschap, dan is dat ook helemaal prima.

Na drie strak uitverkochte edities in 2017 maakt Het Hondencafé nu hun comeback op één van onze favoriete locaties in Amsterdam, namelijk het SkateCafé. Het restaurant verandert van 13:00 tot 20:30 in een paradijs vol hondjes die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Honden van verschillende afkomst zijn op 2 april 2023 te vinden bij Skatecafé. Ze hebben geen vast thuis of vaste verzorger en willen graag hun nieuwe baasje ontmoeten. Om dit te stimuleren zorgt Het Hondencafé voor een plek waar potentiële verzorgers en thuisloze honden elkaar kunnen ontmoeten in een veilige, knusse en huiselijke omgeving. Maar ook als jij alleen komt om te chillen met de honden ben je meer dan welkom.

Het Hondencafé is ook een gezellige plek waar hondenliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten, zich alvast kunnen verdiepen in adoptie voor in de eventuele toekomst, ervaringen kunnen uitwisselen en kunnen genieten van de gezellige sfeer en muziek. Klinkt dat niet als de ideale zondagmiddag?

Verkocht? Haal dan snel je ticket voor één van de tijdslots, tussen 1 uur ‘s middags en half 9 ‘s avonds,  op de site van SkateCafé.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.