Dit is dus een ‘skincare fridge’ en waarom hebben wij dit ding nog niet in huis?

Als je een beauty liefhebber bent, is de kans groot dat jij een enorme skincare stash hebt. Je vindt de producten overal: op je nachtkastje, in je make-up hoekje en in de douchecabine. Wij zijn er zojuist achtergekomen dat er een mega handige oplossing voor dit probleem bestaat: de skincare fridge.

Naast dat dit mini-koelkastje mega schattig staat, is het ook erg goed voor je skincare producten. De producten blijven langer houdbaar en werken beter, reden genoeg om zo’n leuk apparaatje aan te schaffen.

? Restocking the fridge ? going to keep my glow going with @BotanicsUSA, available at @UltaBeauty ? #ThePlantOne #BotanicsUSA #sponsored.

267 Likes, 9 Comments – Amanda ☾ Rose (@amanda_r_s) on Instagram: “? Restocking the fridge ? going to keep my glow going with @BotanicsUSA, available at @UltaBeauty ?…”

De voordelen van een skincare fridge

Misschien wist je wel dat je huidverzorging-producten beter op een donkere en koele plek kunt bewaren. Het zorgt ervoor dat de producten langer goed blijven en dat de werkende stoffen niet afzwakken. Ook vermindert het de bacteriën in de producten, die komen erin als je met je handen in de potjes zit. Volgens Dr. Patel doen vooral lotions, serums en gels op waterbasis het beter als ze gekoeld zijn. Zeker op een gevoelige huid is het slim gekoelde producten te gebruiken, aangezien dit de huid kalmeert. Waarom je een speciaal koelkastje zou kopen als je je spulletjes ook gewoon in de normale koelkast kunt zetten? De temperatuur waarop je je eten bewaart is vaak net iets te laag voor cosmetica.

Niet alleen skincare bewaar je in de fridge. Ook nagellak en parfums blijven langer goed als je ze bewaart in het koelkastje. Volgens Dr. Patel is de geur van een parfum sterker als het gekoeld is.

What’s on @adelia.lauren’s mini beauty fridge ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . #Minifridgeshelfie #beautyfridge #myskincarefridge #skincarefridge #discoverunder10k #discoverunder5k #shelfie #skincareshelfie #skincareaddict #skincarejourney #skinccareblogger #beautyblogger #bbbloggers #kbeauty #selfcare #skincaretips #beautyaddict #skincarelover

66 Likes, 1 Comments – SHELFIE REPORT (@shelfiereport) on Instagram: “What’s on @adelia.lauren’s mini beauty fridge ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀…”

Skincare fridge kopen

De skincare fridge is er in allerlei soorten. Voor sommige betaal je een godsvermogen, terwijl andere prima te betalen zijn. Op die manier is het voor iedereen mogelijk een fridge te kopen.

Coolulli skincare fridge – €41,50

skincare fridge

Skincare fridge wit – €65,95

skincare fridge

Retro skincare fridge – €97,30

skincare fridge

Weet wat je koopt – dit betekenen al die termen op huidverzorgingsproducten

InStyle

Reageer op artikel:
Dit is dus een ‘skincare fridge’ en waarom hebben wij dit ding nog niet in huis?
Sluiten