Dit nieuwe skincare merk is een mix van Glossier en The Ordinary en het is spotgoedkoop

Als het over skincare gaat, zijn we altijd op zoek naar nieuwe merken. Waar vorig jaar The Ordinary ineens uit de grond kwam als spotgoedkoop maar effectief merk, is het nu de beurt aan Beauty Bay. En dan bedoelen we inderdaad de website met meer dan zevenduizend beauty producten.

Beauty Bay heeft namelijk sinds kort een eigen merk gelanceerd en wij vinden dat je hier alles over moet weten.

Beauty Bay Skincare

De echte beauty lovers kennen Beauty Bay natuurlijk als geen ander. Van de laatste K-Beauty tot de beste producten uit de Franse farmacie, deze website heeft het allemaal. Inmiddels heeft Beauty Bay meer dan zevenduizend producten met wekelijkse nieuwe lanceringen. Hoog tijd voor een eigen skincare merk, dachten ze.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd, maar het beauty walhalla heeft eindelijk een eigen skincare merk. Maak kennis met Skincare by Beauty Bay: een effectief en fijn skincare merk voor een mooie huid. Het merk is een soort mix van Glossier en The Ordinary en je raadt het al: het is spotgoedkoop.

Wat maakt het zo goed?

De verpakking van Beauty Bay Skincare doet ons denken aan dat van Glossier, terwijl de no non-sense ingrediënten ons doen denken aan The Ordinary. Maar waarom vinden we dit merk het delen waard? Dat zullen we je even haarfijn uitleggen.

De experts hebben gekozen voor een balans tussen effectieve en hydraterende ingrediënten waardoor het merk perfect is voor de gevoelige huid. Daarnaast zitten er lichte oliën in die ervoor zorgen dat je poriën niet verstopt raken, winning. Het merk focust zich op belangrijke, effectieve ingrediënten voor specifieke behoeften, van acne tot een droge huid of anti-aging, het is er allemaal.

En er is meer…

Ben je al overtuigd? We maken het nog wat aantrekkelijker voor je. De producten van Beauty Bay zitten vol probiotica, een goede bacterie die je huid beschermt tegen beschadiging. Daarnaast zit bijna overal hyaluronzuur in, wat ervoor zorgt dat je huid gehydrateerd en mooi blijft. Hello, juicy skin.

Voor een mooie exfoliant gebruikt Beauty Bay een combinatie van AHA’s, dat verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een glanzende huid. Last but not least, het is vegan en cruelty-free. En natuurlijk wil het oog ook wat, want het is het mooiste merk voor je shelfie sinds Glossier.

Reageer op artikel:
Dit nieuwe skincare merk is een mix van Glossier en The Ordinary en het is spotgoedkoop
Sluiten