Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Sky Rojo seizoen 2: alles wat we weten over het tweede seizoen van de hitserie

Een Netflix-serie van de makers van La Casa de Papel, wraakzuchtige vrouwen en Tarantino-vibes: Sky Rojo heeft alle ingrediënten voor een groot succes. Hoewel de serie pas anderhalve week op Netflix staat, is een tweede seizoen nu al aangekondigd. En die komt veel sneller dan je denkt.

We compleet verslaafd geraakt aan de actieserie van Álex Pina.

Sky Rojo

De makers van La Casa de Papel hebben met Sky Rojo wederom een succes te pakken. De serie gaat over drie wraakzuchtige prostituees (Coral, Wendy en Gina) op Tenerife. Na jarenlang uitgebuit te zijn in een nachtclub nemen ze het recht in eigen handen. De vertelster van Sky Rojo is de prostituee Coral, die werkzaam is in het bordeel in Las Novias. Dat bordeel wordt gerund door Romeo, een pooier die zich in de vrouwenhandel in Spanje bevindt.

Het eerste seizoen is met acht afleveringen van 25 minuten kort en daarom ben je er zo doorheen. Gelukkig heeft Netflix inmiddels een tweede seizoen aangekondigd en die komt veel sneller dan je denkt. Seizoen 2 van Sky Rojo is namelijk vanaf 23 juli wereldwijd beschikbaar op Netflix. En natuurlijk willen we alvast wat horen over de actie die we gaan zien in het nieuwe seizoen.

Seizoen 2

In seizoen 1 wisten ze te ontsnappen, maar de achtervolging gaat door. Coral, Wendy en Gina vechten nog steeds voor hun vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. De ontsnapping wordt hierdoor steeds lastiger, maar ze geven niet op: ze vormen nu meer dan ooit een eenheid.

Maak je klaar voor wederom een flinke dosis aan adrenaline en actie in het tweede seizoen van Sky Rojo. En net als seizoen 1 kijk je ook het tweede seizoen in één adem uit. Het tweede seizoen van Sky Rojo bestaat namelijk opnieuw uit acht afleveringen van 25 minuten.

Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.