Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 30 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Slachtoffer van Ted Bundy doet een boekje open over de film en deelt haar mening

De nieuwe film over de seriemoordenaar Ted Bundy is het gesprek van de dag. Niet iedereen is blij met de film en de meningen lopen nogal uiteen. Nu vertelt een slachtoffer wat zij vindt van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’.

Gisteren schreven we al over de veelbesproken film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’. De film is in Nederland nog niet eens te zien, maar doet nu al veel stof opwaaien. De makers kregen namelijk veel kritiek over zich heen omdat de seriemoordenaar Ted Bundy geromantiseerd zou worden met hottie Zac Efron in de hoofdrol. Nu vertelt een slachtoffer van Ted Bundy wat zij vindt van het hele drama.

Een van de slachtoffers vertelt

Veel mensen zijn niet blij en vinden dat er een verkeerd beeld wordt geschetst van Ted Bundy. Hij heeft namelijk meerdere vrouwen vermoord en verkracht, waarvan hij er dertig heeft bekend. Een monster kun je het dus wel noemen. Een van zijn slachtoffers is Kathy Kleiner Rubin. In 1978 werd Katy door Ted aangevallen op de universiteit van Florida en heeft het hier goddank levend van af gebracht. Nu doet ze een boekje open en deelt ze haar mening.

Dit is haar mening

Kathy staat achter de keuzes van de makers en vindt dat de boodschap juist goed overkomt. In de film lijkt Ted Bundy op het eerste gezicht namelijk een charmante man, maar ook zijn donkere kant komt aan bod. Volgens Kathy is dit precies hoe Ted in elkaar zat en was dit zijn manier om vrouwen in de val te lokken.

Belangrijke boodschap

Dit laat dus het gevaar zien dat je niet zo maar iedereen kan vertrouwen. De vrouw hoopt dat anderen worden gewaarschuwd: “Hopefully it will make women more aware of their surroundings and be cautious. He had different tactics that he used for people to help him get in cars or do things, and in your gut you just feel that something doesn’t feel right.”

De meningen van de mensen lopen nogal uiteen, maar Kathy staat dus achter de film. Laten we voor nu vooral wachten totdat we de film kunnen zien, dan kunnen we ook voor onszelf oordelen.

De film over seriemoordenaar Ted Bundy met Zac Efron in de hoofdrol wordt geboycot

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty 52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Slachtoffer van Ted Bundy doet een boekje open over de film en deelt haar mening
Sluiten