LOL – Je kan een slang vernoemen naar je vreselijke ex voor Valentijnsdag

Valentijnsdag komt eraan, maar voor mensen die nog bezig zijn met een zure ex is er troost. Een dierentuin in Australië heeft namelijk een actie speciaal voor Valentijnsdag. Je kan hier een slang vernoemen naar je ex.

Een slang vernoemen naar je ex

Hierbij een oproepje voor iedereen die ooit enorm is gekwetst door een vreselijke ex. Een dierentuin in Australië biedt je namelijk de mogelijkheid om een van hun slangen te vernoemen naar je ex voor Valentijnsdag.

Er is namelijk geen ontkomen aan de dag van de liefde die volgende week alweer plaatsvindt. Voor de een is het een dag vol met chocolade en rozen en de ander vindt het maar een domme commerciële dag. Maar voor sommige mensen is deze dag juist voornamelijk gewoon pijnlijk. Voor die laatste groep mensen is er dus een troost dankzij deze dierentuin.

De bruine slang in de dierentuin is een van de meest giftige slangen ter wereld. Is je ex ook zo giftig? Dan is het enige dat je hoeft te doen een formulier invullen van Wild Life Sydney Zoo. Hierin vertel je waarom jouw ex de vreselijkste is en waarom hij of zij een slang is. De dierentuin kiest vervolgens de meest nare ex uit en zijn of haar naam wordt de officiële naam van de giftige slang.

Dit bericht bekijken op Instagram

Name a snake after your ex this Valentine's Day! 🐍 Is your ex a snake? If so, now is your opportunity to cement their ‘snaky status’ by naming a brown snake (one of the world’s most venomous snakes) after them at WILD LIFE Sydney Zoo! To enter, simply head to the link in our bio and tell us why your ex deserves to have a snake named after them along with a $1 donation to the @wildlifeconservationfund 💚💚💚💚💚 Competition entries close 13 Feb 2019 #wildlifesydneyzoo #snake #valentinesday #vday #snakystatus #competition #seeaustralia #darlingharbour

Een bericht gedeeld door WILD LIFE Sydney Zoo (@wildlifesydneyzoo) op

Ook voor een goed doel

De leuke actie van de dierentuin is niet helemaal voor niks. Wanneer je meedoet, moet je nog wel eventjes één dollar doneren aan het Wild Life Conservation Fund. Als dat geen slimme manier is om geld op te brengen voor het goede doel, weten we het ook niet meer.

De winnaar van de actie kan dus aan de hele wereld laten weten dat een van de giftigste slangen dezelfde naam heeft als zijn of haar ex. Daarnaast krijgt diegene ook een certificaat en de mogelijkheid om elke dag van het jaar de slang gratis te bezoeken in de dierentuin. Maar goed, dat doe je waarschijnlijk niet zo snel aangezien Sydney wel even aan de andere kant van de wereld is.

Maar goed, heb jij een zure ex en kan je wel wat wraak gebruiken? Ga ervoor. Tot en met 13 februari kan je je ex nomineren als slang.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

LOL – Dit Twitteraccount geeft cijfers aan de domste acties van exen

Pretty52

Reageer op artikel:
LOL – Je kan een slang vernoemen naar je vreselijke ex voor Valentijnsdag
Sluiten