Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 3 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Fit en tegelijk fashionable blijven? Deze smartwatches zijn het perfecte accessoire

Smartwatches zijn hot. Niet alleen omdat ze ons helpen fit te blijven, maar ook omdat je een beter inzicht in je levensstijl krijgt. Het is natuurlijk heel fijn als je je (sportieve) prestaties kunt bijhouden, maar het oog wil ook wat. Gelukkig weten de makers van smartwatches tegenwoordig ook dat fashionable en functioneel prima samen kunnen gaan.

Classy, sportief of juist heel opvallend: wij delen de beste én meest fashionable smartwatches.

1. Huawei Watch Fit – €116,99


Met de Huawei Watch Fit weet je zeker dat je fit blijft en er stylish bijloopt. Deze smartwatch heeft een groot AMOLED scherm van 1,64 inch. Daarnaast bevat de watch maar liefst 96 workout modes, automatische workout-detectie en een ingebouwde GPS. De batterij gaat maar liefst tien dagen mee. Wil je je hartslag of slaap meten of je berichten ontvangen op je horloge? Dan is de Huawei Watch Fit een smartwatch voor jou.

Huawei

2. Apple Watch Series 6 – €429


Heb je een iPhone? De nieuwste Apple Watch Series 6 is de perfecte smartwatch om stylish en in vorm te blijven. Naast verschillende workouts als yoga, fietsen, zwemmen en dansen, kan de watch ook het zuurstofgehalte in je bloed meten en een ECG maken. Je kan je workouts makkelijk bekijken op hete always-on Retina-display. Met deze smartwatch leef je gezonder, actiever en connected en nog fashionable ook.

smartwatch
Apple

3. Fitbit Versa 2 – €199


De Fitbit Versa 2 is de opvolger van de succesvolle Fitbit Versa. De smartwatch staat voor een gezond en actief leven en beschikt over ingebouwde spraakbediening, een batterij die zes dagen meegaat, hartslagmeting en slaapherkenning. De Fitbit speelt je muziek af zonder dat je daar een telefoon bij nodig hebt, handig voor je volgende rondje hardlopen.

smartwatch
Fitbit

4. Apple Watch SE – €299


Liever een Apple Watch voor een fijnere prijs? Dan is de Apple Watch SE echt iets voor jou. Ook op deze smartwatch heb je keuze uit tientallen workouts, bewegings- en trainingsdoelen en het meten van je slaaproutine. Bellen, berichten versturen en muziek luisteren? Je doet het allemaal direct vanaf je pols.

smartwatch
Apple

5. Huawei Watch GT 2e Sport – €124


Ga je liever voor een ronde smartwatch? Dan is de Huawei Watch GT 2e Sport iets voor jou. Deze watch is echt gericht op het meten van je sportresultaten. Met een aantal slimme functies als sleeptracking, hartslagmeting en GPS is dit de perfecte smartwatch voor de sportievelingen onder ons.

smartwatch
Huawei
Reageer op artikel:
Fit en tegelijk fashionable blijven? Deze smartwatches zijn het perfecte accessoire
Sluiten