5x handige smartwatches die ook nog eens goed bij je outfit staan

We kunnen er niet meer omheen: smartwatches zijn here to stay. Tot een paar maanden geleden dachten we nog dat we de dans konden ontspringen, maar inmiddels hebben we ingezien dat een smartwatch toch best wel handig is. Bijkomend voordeel: er bestaan inmiddels heel veel leuke smartwatches, die niet per definitie op een smartwatch lijken. Double win dus.

Leuke smartwatches

Eerlijk is eerlijk: ondanks alle handige snufjes, wil het oog ook wat. Daarom zetten wij de leukste en mooiste smartwatches voor je op een rij. We moeten bekennen: de keuze is reuze.

Waarom een smartwatch?

Een smartwatch is een gewoon horloge, maar dan slimmer. Je verbindt ‘m met je telefoon en daarnaast heeft de gemiddelde smartwatch tal van andere functies. Denk aan een hartslagmeter, stappenteller en ga zo maar door.

Daarnaast kan je dankzij een smartwatch jouw telefoon wat vaker in je tas laten zitten. Met een smartwatch kan je namelijk berichten versturen en in sommige gevallen zelfs bellen. Daarnaast is het een fijne gadget voor tijdens het sporten.

1. Gen5 smartwatch met suède bandje, Fossil – €299

Geef toe: dit horloge lijkt in de verste verte niet op een smartwatch. Hij is plat, rosé goud en heeft een suède bandje. Kortom: hij misstaat niet bij je gemiddelde outfit. Extra leuk: dit exemplaar van Fossil kan verbinden met Google Home, waardoor je vragen kunt stellen over zaken als het weer of het laatste nieuws.

smartwatches
Bron: Fossil

2. Rosé gouden Apple Watch, Apple – €429

Deze Apple Watch lijkt al wel wat meer op een smartwatch, maar dankzij de rosé gouden kleur is dat oké. Maak het horloge nog leuker en verwissel het bandje voor een regenboog-variant.

smartwatches
Bron: Apple

3. Health Watch, Sinji – €59,95

Hou je van minimalistische mode, dan is deze smartwatch meer jouw ding dan bovenstaande exemplaren. Dit is een model zonder gekkigheid, maar wel met hartslagmeter, stappen en trappentellen en slaaptracker.

smartwatches
Bron: bol.com

4. Fossil Q Venture Gen4 smartwatch – €279

Deze stalen smartwatch van Fossil kan je (net als het eerste model uit dit lijstje) gebruiken samen met je Google Home assistent en hij functioneert als GPS. Verder kan je hem aansluiten op een iPhone of een Android toestel.

smartwatches
Bron: Fossil

5. Samsung Galaxy Smartwatch Midnight Black – €349

Deze smartwatch is net wat anders dan de anderen, omdat hij een ‘echte’ klok heeft. Toch doet dit Samsung exemplaar niet onder voor de rest, want hij heeft spraakbesturing, een stappenteller, een hartslag- en caloriemeter, een GPS-functie en je kan er zelfs mee bellen. Ook verkrijgbaar in rosé goud.

smartwatches
Bron: bol.com

Lees ook: Bij deze Nederlandse en Belgische webshops scoor je de mooiste sieraden

Reageer op artikel:
5x handige smartwatches die ook nog eens goed bij je outfit staan
Sluiten