Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 1 nov 2020

Hij is er nog niet klaar voor… Een smoes of de waarheid?

We kennen het – jammer genoeg – allemaal wel. Jij en jouw hele knappe date zijn aangekomen bij date nummero 5. Wow, nu begint het toch wel serieuzer te worden! Maar dan komt het. Hij vertelt je dat hij wil stoppen, want hij is er nog niet klaar voor.

Is dit een slap excuus of de waarheid? Wij zoeken het voor jou uit.

Er nog niet klaar voor zijn

Om te horen dat jouw date nog niet klaar is om verder met jou te gaan, is teleurstellend. Die vijf dates waren toch geweldig? Hoe kan het dat hij er nu opeens mee wil kappen? Zal dit nu betekenen dat hij liegt en jou helemaal niet zo leuk vindt als hij je vertelde? Zoveel vragen en zo weinig antwoorden.

Hoe het dan echt zit? Door de wijze lessen uit vorige seizoenen van Guy Talk, weten we dat dit gewoon hele lullige smoes is om het af te kappen. Dat iemand ooit heeft bepaald dat dit een goede smoes is, is als je het ons vraagt bizar, maar dat ‘ie alsnog vaak gebruikt wordt weten we zeker. We gaan er dus vanuit dat het niet waar is dat hij er nog niet klaar voor is, maar dat hij je simpelweg niet leuk genoeg vindt.

Is het echt zo zwart-wit?

We hebben een nieuw seizoen van Guy Talk opgenomen (als dit nieuws voor jou is, heb jij nog veel leuke video’s te bekijken vandaag). In de aflevering van deze week hebben de mannen het over afwijzingen. Gebruiken deze mannen het veelgebruikte smoesje ook weleens? Nou, eigenlijk niet. Joey en Boy vertellen ons dat het wel degelijk voorkomt dat hij er nog niet klaar voor is. Het is dus niet altijd een smoes.

Dit antwoord maakt jouw leven nou niet per se makkelijker, aangezien er niet maar 1 antwoord is. Toch is het goed om te weten dat niet alle mannen slappe smoesjes bedenken maar, net als wij, soms niet lekker in hun vel zitten. En dat moeten we ook kunnen respecteren en proberen niet persoonlijk op te vatten.

Vergeet niet om onze Guy Talk mannen Joey en Boy, Yuki en Danny en Sascha en Samuel te volgen op Instagram.

Heb je de aflevering van vorige week nog niet gezien? Shame on you en maak het nu goed door op deze link te klikken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hij is er nog niet klaar voor… Een smoes of de waarheid?
Sluiten