Best of both worlds – Ben & Jerry’s en Nike brengen een sneaker uit

Dat we gek zijn op Ben & Jerry’s hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. En dat we het liefst op een paar kekke Nike-sneakers lopen, ook niet. Nu hebben onze twee favorieten de handen ineen geslagen voor een unieke samenwerking: geen nieuwe smaak, maar een smaakvolle sneaker.

En dat kan niet anders dan een groot succes worden, weten wij. We zochten alles uit en brengen je op de hoogte.

Ben & Jerry’s x Nike

Ben & Jerry’s en Nike gaan een wereldwijde samenwerking met elkaar aan. De sneaker krijgt, volledig in de stijl van Ben & Jerry’s, de naam Chunky Dunky. Het is een limited edition-uitvoering van de welbekende Nike Dunk Low, een sneaker van Nike SB. Staat de sneaker inmiddels op je verlanglijstje? Dan moet je snel zijn, want hij is in Nederland verkrijgbaar vanaf 23 mei.

Natuurlijk komt deze Chunky Dunky niet zomaar in elke winkel te liggen. Hij zal verkrijgbaar zijn bij een beperkt aantal Nike SB retailers over de hele wereld. In Nederland is de sneaker vanaf 23 mei te vinden bij Ben-G Skateshop in Amsterdam, SPARKY in Zwolle en Sevenply in Rotterdam. Alle andere locaties waar de sneaker verkocht wordt vind je hier. Geen tijd om langs een van deze winkels te gaan? Dan zijn ze op 25 mei te bestellen in de SNKRS-app via de App Store of Google Play. Wij geven je alvast een voorproefje van de unieke sneaker.

sneaker ben & jerry's nike
Ben & Jerry’s x Nike Ben & Jerry's x Nike

Winnen

De verwachting is natuurlijk dat de limited edition Chunky Dunky snel uitverkocht zal zijn. Daarom geeft Ben & Jerry’s ook een aantal van de opvallende sneakers weg aan haar fans. Heb je achter het net gevist of wil je gewoon kans maken? Houd dan de social media kanalen van Ben & Jerry’s in de gaten. Wie weet heb jij wel geluk en win je een paar Chunky Dunky sneakers.

Reageer op artikel:
Best of both worlds – Ben & Jerry’s en Nike brengen een sneaker uit
Sluiten