Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 29 apr 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van de maand mei

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Airmax en Adidas Superstars zijn er natuurlijk ook veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van de maand mei.

Wekelijks worden er namelijk tientallen sneakers gelanceerd en sommigen zijn best wel bijzonder. Van modellen met exotische printjes tot aan hele nieuwe styles van onze favoriete merken, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om volgende maand een nieuw paar sneakers te kopen? Met deze originele modellen steel je de show.

1. Sacar X Nike LDV Waffle Varsity Blue – €170

sneaker releases mei
Je moet er van houden, maar wij vinden dit vrolijk gekleurde model van Nike mega vet. Het is net even iets anders dan we gewend zijn van Nike en de kleuren zijn perfect voor deze zomer. Knal de sneaker onder een zwart spijkerrokje en draag er een vrolijk T-shirt op en je bent klaar voor het festivalseizoen. Deze schoenen koop je bij Nike vanaf 2 mei.

2. Nike Air Force 1 ’07 LV8 LT Armory Blue

sneaker releases mei
Pastelkleuren zijn helemaal in dit seizoen en om mee te gaan met de trends moet je natuurlijk ook een paar sneakers in pastelkleuren scoren. Deze zomerse schoenen zijn volgens ons helemaal perfect. Op 1 mei kan je deze sneakers scoren bij Nike zelf.

3. Nike WMNS React Element 55 Ember Glow

nieuwe sneaker releases
Exclusievere sneakers zoals deze zijn vaak een beetje heftig dus niet iedereen houdt er van. De kleuren van deze sneakers vinden we wel heel leuk en zijn wederom perfect voor een gezellige zomeravond. Vanaf 2 mei is dit model te krijgen.

4. Nike Air Max 95 SE Midnight Navy

sneaker releases mei
De Nike Air Max 95 kennen we bijna allemaal wel, maar deze kleurencombinatie is helemaal nieuw en fresh. De sneakers kan je onder zo ongeveer alles dragen. Onder een jeans zijn ze leuk, maar onder een rokje of jurkje ook zeker weten. Wij zijn fan. Deze sneakers kan je vanaf 10 mei inslaan.

5. Nike Air Max 720 Obsidian

sneaker releases Mei
Nog zo’n alien-achtig modelletje van Nike dat binnenkort uitkomt, is deze. Je moet ervan houden, maar we kunnen ons voorstellen dat deze sneakers best vet kunnen staan onder een zwarte pantalon of zwarte mom jeans. Het gaat er uiteindelijk om hoe je het combineert natuurlijk. Of we volgende maand deze nieuwe sneakers ingaan slaan, weten we nog niet. Maar het is natuurlijk wel fijn om te weten wat er komen gaat.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van de maand mei
Sluiten