Dit zijn de vetste sneaker releases van week 1

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 1.

Nieuwe sneakers week 1

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Undefeated x Nike Air Max 90 White & Yellow – 30 december (€160)


We sluiten het jaar af met een knaller van een sneaker, namelijk een samenwerking tussen Undefeated & Nike Air Max. De Air Max is een klassiekertje en Undefeated heeft de schoen weer een nieuw uiterlijk gegeven: simpel maar toch opvallend en natuurlijk lopen ze heerlijk. Op 30 december is de release dus zorg dat je ready bent.

nikeair releases
Sneakerjagers

2. Nike Air Jordan Aerospace 720 – 1 januari (€200)

Wederom een klassieker die in een nieuw jasje is gestoken: de Air Jordan. De nieuwe releases van de Aerospace 720 geven de Air Jordan een compleet andere look met hetzelfde comfort. De combinatie van wit, zwart en caramel zorgen ervoor dat deze sneaker onder elke outfit opvalt. Kopen dus.

airjordan releases
Sneakerjagers

3. Nike Womens P-6000 – 1 januari (€110)


Dit model is het afgelopen jaar een ware hit geworden en wij snappen precies waarom. Het model is klassiek maar ook vernieuwend en past onder iedere jeans. De nieuwe kleurencombinatie van wit, paars, blauw en geel is gewaagd maar is perfect voor aankomende zomer.

nike6000 sneaker releases
Sneakerjagers

4. Asics Gel-Lyte III OG Red


Het is de week van de klassiekers want ook Asics komt met een vernieuwde versie van de Gel-Lyte III. De combinatie van wit, rood en zwart is gedurfd maar ook subtiel en past vrijwel onder iedere outfit. Mocht je brak zijn op 1 januari, verzacht de pijn dan met deze sneakers.

asics sneaker
Sneakerjagers

5. adidas ZX8000 Aqua Boost – 3 januari (€119)


Voor iedereen die wat meer kleur nodig heeft op deze grauwe dagen is er de adidas ZX8000 Aqua Boost. De sneakers vallen direct op en passen perfect onder je jeans. Ze zijn overigens ook leuk voor in de gym.

adidas sneaker
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 1
Sluiten