Dit zijn de vetste sneaker releases van week 14

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 14.

Nieuwe sneakers week 14

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. adidas Superstar Fringe White – 2 april (€120)


De adidas Superstar is terug in het straatbeeld en hoe. Dit jaar is de Superstar jarig en dat viert adidas met nieuwe modellen. Zo ook dit model met een fringe in plaats van veters. Dit zijn die witte sneakers waar je al zo lang naar op zoek was. Halen maar.

sneaker release
Sneakerjagers

2. Nike Air Max 2090 Navy – 4 april (€160)

Natuurlijk komt ook Nike deze week met een nieuwe sneaker release. De nieuwe Nike Air Max 2090 Navy heeft een nieuw uiterlijk, maar alle elementen van de klassieke Air Max. De combinatie van kleuren kan wat ons betreft niet beter. Wij zijn fan.

Sneakerjagers

3. Pharrell Williams x adidas Continental 80 Ecru – 6 april (€120)


Niet alleen de Superstar komt deze week weer met nieuwe modellen, adidas lanceert ook een samenwerking met zanger Pharrell Williams. De collectie van Pharell is zowel basic als classy en past bij iedere outfit. Deze sneakers in ecru krijgen een extra touch door de gele veters. Wij zijn verliefd.

sneaker release
Sneakerjagers

4. Pharrell Williams x adidas Crazy BYW 2 – 6 april (€180)


Zijn de bovenstaande sneakers uit de samenwerking met Pharrell te saai voor je? Dan hebben wij de oplossing. Pharrell ontwierp namelijk ook een gekleurde sneaker voor adidas met een toepasselijke naam: Crazy. Als je naar de sneaker kijkt word je spontaan blij, perfect voor onder je jeans.

Sneakerjagers

5. Pharrell Williams x adidas SC Premiere Ecru – 6 april (€180)


Deze week staat volledig in het teken van de samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas als het om sneakers gaat. Deze sneaker, wederom in ecru, heeft het perfecte model voor het begin van de lente. De pastelgroene veters geven net de extra touch die je nodig hebt bij een sneaker. Toch zijn ze leuk onder elke outfit.

Sneakerjagers
Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 14
Sluiten