Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 6 apr 2020

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 15

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 15.

Nieuwe sneakers week 15

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Jordan 1 Mid SE Lightbulb – 9 april (€120)

Nog op zoek naar een kleurrijk pareltje voor de eerste lentedagen? Zoek dan niet verder. De Air Jordan sneaker van Nike heeft alles wat je wil en meer. Het klassieke model is omgetoverd tot een zomerse sneaker met alle kleuren van de regenboog. Leuk onder een jeans.

Sneakerjagers

2. Pharrell Williams x adidas Nizza High Ecru – 6 april (€100)


Over de samenwerking tussen Pharrell Williams en adidas hadden we het vorige week al, maar ook deze week komt er een mooie sneaker uit. De hoge sneaker geeft een sportieve look en het felle blauw maakt de sneaker compleet. Perfect voor de lente.

3. Nike Air Max 2090 White – 9 april (€149)


Natuurlijk komt Nike deze week met een nieuwe editie van de klassieke Air Max. Het nieuwe model heeft een nóg sportiever uiterlijk dan de originele Air Max en komt in volledig wit, zwart en met verschillende kleuren. Deze witte vinden wij leuk voor de zomer.

Sneakerjagers

4. Nike Air Zoom Spiridon Cage Silver – 13 april (€140)


Voor wie het nog niet wist: zilveren sneakers zijn een ding. Vroeger zagen we deze kleur vooral in hardloopschoenen, maar tegenwoordig is het super fashionable. Daarom komt Nike deze week met een nieuw model: de Air Zoom Spiridon. Draag ze onder een mooie pantalon.

sneaker release
Sneakerjagers

5. Nike Air Jordan 7 PE Hare – 8 april (€250)


Natuurlijk komt Nike deze week ook met een nieuwe release van de Air Jordan. De sneaker komt uit in een babyblauwe kleur die helemaal geschikt is voor de eerste weken van de lente.

sneaker release
Sneakerjagers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 15
Sluiten