Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 14 mei 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 20

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van deze week.

Nieuwe sneakers week 20

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Cactus Plant Flea Market x Nike Vapormax – €250 (16 mei)

We trappen dit lijstje af met een knaller van een schoen want kijk. dan. even. Als er één sneaker is waar je je vakantiegeld aan wilt spenderen, is het deze. Waarom? Ten eerste: het kleurgebruik en het model zijn te gek én de schoen heeft een smiley op de achterkant. Daar word je toch blij van? En ten tweede: de zolen geven licht. I rest my case.

sneaker releases

Nike WMNS Air Max Plus TN WWC Unity – €189 (16 mei)

Ga je toch liever voor een wat cleaner model, dan kun je onderstaand schoeisel vast waarderen. Een witte sneaker met de signature swoosh aan de zijkant. Wat het model bijzonder maakt is de subtiele tekst op de hiel. Wij zijn fan.

sneaker releases

Nike Air Fear Of God Moc Black – €165 (17 mei)

Een model wat we de afgelopen tijd erg vaak zien: de sok-sneaker. Een typisch gevalletje love it or hate it. Met deze schoen weet je in ieder geval zeker dat je on trend bent én er comfortabel bijloopt.

sneaker releases

Adidas Falcoln ‘Model Pack’ – €130 (17 mei)

Dad sneakers zijn nog steeds een ding en dat realiseert Adidas zich ook. Onderstaand model past helemaal in de trend en gecombineerd met een lief jurkje of juist een goede pantalon, zie je er helemaal uit om door een ringetje te halen.

sneaker releases

Adidas Yeezy 350V2 Infant Clay – €140 (grotemensenprijs €160) op 18 mei

‘Hé NSMBL, dat is toch een babyschoen,’ horen we je denken en dat klopt. Dit is inderdaad een babyschoen. Het model is uiteraard ook in grotemensenmaat te verkrijgen, maar op de een of andere manier maken babyschoentjes iets onverklaarbaars in ons los wat we graag met jullie delen. Mocht je trotste mama (of tante, nicht, zus, noem het maar op) zijn van een kleine spruit, hoe leuk is het dan om in dezelfde sneakers rond te huppelen – of kruipen.

sneaker releases

Welke van bovenstaande sneaker releases is jouw favoriet? Pak je het groots aan deze zomer en ga je voor de Cactus Plant Flea Market x Nike Vapormax, of is de classy Nike Air Fear Of God Moc Black meer in jouw straatje?

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 20
Sluiten