Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 20 mei 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 21

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van deze week.

Nieuwe sneakers week 21

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Nike Air Max 2 Light ‘Habanero Red’ – €139 (23 mei)

We trappen het lijstje af met een paar schoenen waar wij meteen verliefd op zijn geworden. Combineer ze met bijvoorbeeld een denim cargo suit of juist met een pantalon.

 

sneaker releases week 21 2019

Adidas Raf Simmons Ozweego ‘Pink Chrome’ – €349 (23 mei)

Wie niet bang is om op te vallen loopt komende zomer met dit flitsende paar rond. Ze kosten wat meer dan de andere sneakers in dit rijtje, maar dan heb je ook wel een bijzonder paar aan je voeten. Is roze niet zo jouw ding? Dan komen ze ook in zwart, grijs, rood, blauw en wit.

sneaker releases week 21 2019

3X1 X Nike Air Force 1 ’07 Premium ‘Selvedge Denim’ – €112 (24 mei)

Meer van de klassieke modellen? Van de Nike Air Force heeft elke sneaker liefhebber wel een paar in de kast staan, maar onderstaande zijn met het denim motief toch anders dan de witte klassieker. Ook dit exemplaar is naast deze nog in meerdere kleuren te verkrijgen: zwart en donkerblauw.

sneaker releases week 21 2019

Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’ – €250 (25 mei)

Wie geen genoeg kan krijgen van de neon trend, gaat heel blij worden van onderstaande schoen. Het is een typisch gevalletje ‘love it or hate it‘, maar er is geen ontkennen aan dat het opvallen geblazen is met dit aan je voeten. Het is ons overigens onduidelijk of de schoen – gezien de naam – licht geeft in het donker. Daar kom je dus maar op een manier achter.

sneaker releases week 21 2019

Fear Of God x Nike Skylon II ‘Light Bone’ – €120 (25 mei)

Toch liever een clean paar aan je voeten? Dan zit je met onderstaande schoen goed. Trek ze liever niet aan naar een festival, want dit is een paar dat je schoon wilt houden.

sneaker releases week 21 2019

Dat waren ze dan, de sneaker releases van week 21. Zoals je ziet staat de komende week in het teken van veel kleur; laat die zomer maar komen.
Dit vind je ook interessant:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 20

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 21
Sluiten