Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 28 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 22

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van deze week.

Nieuwe sneakers week 22

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Nike Air Max 2 Light SP ‘Radiant Emerald’ – 30 mei (€139)

Wie van kleur houdt, zit goed met dit model. Vorige week schreven we al over dit exemplaar in het rood met wit, deze week koop je ‘m in groen, blauw, rood en geel. Doe je het liever wat rustiger aan, is hij deze week ook in het wit-paars beschikbaar.

 

sneaker releases week 22

Adidas wmns Hypersleek ‘Crystal White’ – 30 mei (€120)

Dit klassieke patroon verveelt nooit. In combinatie met de dikke zool zijn wij helemaal verkocht. Voor kleurliefhebbers is dit model ook in het paars-zwart beschikbaar.

sneaker releases week 22

Adidas Alphaedge 4D ‘Off White’ – 31 mei (€300)

Door het lichte materiaal lopen deze sneakers als wolkjes. Eigenlijk zijn het hardloopschoenen, maar naar onze mening kun je deze witte pareltjes ook gewoon naar je werk of school dragen.

sneaker releases week 22

Asics x Hypebeast Gel-Kayano 5 OG ‘Sundown’ – 31 mei (€159)

We zijn stiekem een beetje verliefd geworden op deze samenwerking van Asics en Hypebeast. Het model past helemaal in de ‘ugly sneakers‘ trend en de (ogenschijnlijk) transparante siliconen strepen aan de zijkant maken het helemaal af.

sneaker releases week 22

Adidas Continental 80 Pride ‘Chalk White’ – 1 juni ($80 / omgerekend zo’n €71)

We schreven al eerder over deze minicollectie van Adidas die wordt uitgebracht ter ere van Pride Month. Naast dit klassieke model vind je ook de UltraBOOST 19 en de Adilettes in een nieuw Pride-jasje.

sneaker releases week 22

Dat waren ze dan, de sneaker releases van week 22. Welke was jouw favoriet? Houd je van sneakers met veel kleur zoals de Nike Air Max 2 Light SP ‘Radiant Emerald’, of ga je liever voor een clean model zoals de Adidas Alphaedge 4D ‘Off White’?
Dit vind je ook interessant:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 21

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 22
Sluiten