Sneaker releases van week 23

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van deze week.

Nieuwe sneakers week 23

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show. Check ook nog even dit paar Zeeman sneakers. Ze zijn nu al een collector’s item.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Nike Air Max 720 ‘Be True’ – 4 juni (€190)

Beken kleur met deze vrolijke Nike Air Max-sneaker. Dit is een model dat eigenlijk altijd goed is en je combineert ‘m net zo makkelijk met een zwarte pantalon als met je zomerse jurkje naar een festival.

Sneaker Releases - Nike Air Max 720 Be True

Nike Air Tailwind 79 ‘Be True’ – 6 juni (€100)

Ook deze Nike ‘Be True’ sneakers staan goed bij elke outfit. Door de regenboogvlag aan de achterkant van deze sneaker zijn ze extra vrolijk én uitermate geschikt om te dragen naar de gay pride. Wat wil je nog meer?

Sneaker releases - NIKE AIR TAILWIND 79 'BE TRUE'

Nike Air Max 2 Light ‘Purple’ – 6 juni (€140)

Nike heeft het er maar druk mee deze weken. De ene na de andere sneaker release volgt elkaar op. Deze variant van de Nike Air Max 2 heeft een lekkere kleurencombinatie en is de perfecte chunky sneaker voor deze zomer.

Sneaker releases - Nike Air Max 2 Light 'Purple'

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ – 8 juni (€220)

We schreven het al eerder, deze lichte schoenen lopen als wolkjes. Inmiddels kunnen we de adidas Yeezy sneaker wel een klassieker noemen. We zijn dan ook heel blij dat er een ge-update zwarte variant aankomt.

Sneaker releases - adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

Devin Booker x Nike Air Force 1 Low ‘Moon Particle’ – 8 juni (€130)

Zet je wekker maar vast, want deze schoen in samenwerking met Devin Booker wordt op zaterdag 8 juni om 9 uur ‘s ochtends gereleased. Wij zitten zeker klaar en zien onszelf al met deze sneaker onder een kleurrijk power suit.

Sneaker releases - Devin Booker x Nike Air Force 1 Low 'Moon Particle'

Leuk he? We houden je elke week op de hoogte. Krijg jij – net als wij – geen genoeg van de nieuwste sneakers? Check dan ook even deze ode aan de chunky sneaker.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Sneaker releases van week 23
Sluiten