Dit zijn de vetste sneaker releases van week 24

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 24.

Nieuwe sneakers week 24

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Nike WMNS Air Max 98 Premium ‘Pink Camo’ – 14 juni (€180)

Nike doet goede zaken deze week, want ze komen met heel wat sneakers op de proppen. Zo ook deze Air Max met roze accenten. Stoer, maar toch vrouwelijk. Wij voegen ze graag aan onze collectie toe.

sneaker releases

Nike Adapt BB ‘Mag’ – 15 juni (€350)

Voor deze futuristische schoenen moet je flink wat geld overhebben, ze gaan namelijk voor €350 over de toonbank.

sneaker releases

Off-White X Nike Air Force 1 ‘Blue’ – 15 juni (€170)

Dit is al de zoveelste samenwerking tussen Nike en Off-White en het succes lijkt niet op te kunnen. Vanaf volgende week zijn de populaire gele sneakers, die Serena Williams op het MET gala droeg, ook in het blauw verkrijgbaar.

sneakers releases

Patta x Nike Air Jordan 7 OG SO – 15 juni (€180)

Het Amsterdamse streetwear merk Patta slaat voor de zoveelste keer de handen ineen met Nike en dat resulteert in deze sneaker. Zijn wij de enigen die throwback gevoelens krijgen van de Nike Air Jordan?

sneaker releases

ADIDAS YEEZY BOOST 700 V2 ‘TEPHRA’ (€294)

Ook Adidas brengt deze week een nieuwe variant van de Yeezy Boost uit. Zoals we van deze schoen gewend zijn, spotten we opnieuw veel neutrale kleuren. Wij zijn er dol op, want daardoor zijn ze ontzettend makkelijk te combineren.

sneaker releases

Veel sneakers van Nike deze week, ze zijn lekker op dreef daar in Oregon. Gelukkig brengt ook Adidas een mooi paar uit. Ben jij benieuwd naar de sneakers van vorige week? Check dan dit artikel.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 24
Sluiten