Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 17 jun 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 25

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 25.

Nieuwe sneakers week 24

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

Nike WMNS Air Max 98 ‘Blue Force’ – 19 juni (€180)

Deze sneakers sneakers schreeuwen ‘zomer’. Als je met één paar schoenen wil laten zien dat je klaar bent om zoveel mogelijk zonnestralen te pakken, doe je het met deze.

sneaker releases week 25

Adidas Sleek Upper Zip ‘White’ – 20 juni (€110)

De plateau-trend zien we nog lang niet gaan en dat is fijn, want dat betekent dat je met deze pareltjes aan je voeten gezien mag worden. De rits in de tong van de sneaker geeft net dat extraatje, maar als dat niet jouw ding is, is dit model ook met veters te koop.

sneaker releases week 25

Nike Air Max FF 720 ‘Black’ – 20 juni (€225)

Wie deze zomer wil opvallen, zit goed met onderstaande schoen. Is het een sneaker? Is het een sandaal? Een ding is zeker: het is een futuristisch model dat tegelijkertijd elegant is. Eerlijk is eerlijk, het is een gevalletje ‘love it or hate it‘ (hier op de redactie zijn we er nog steeds over in discussie), maar opvallen doe je zeker met deze sneakers.

sneaker releases week 25

adidas Super Court RX Home Of Classics ‘Off White’ – 21 juni (€136)

De dad sneaker. De wereld is er nog lang niet op uitgekeken en dat ziet adidas ook. De nieuwigheid is er een beetje vanaf, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder tof. Combineer ze met een mom jeans en de 90’s lewk is compleet.

sneaker releases week 25

adidas Ozweego ‘Footwear White’ – 22 juni (€105)

Dit frisse model met mintgroene stripes is hier toch wel favoriet deze week. Het is een klassiek model in een nieuw jasje. De verschillende texturen en kleurgebruik geven de schoen een speels effect; perfect voor in de zomer. Wij zijn fan.

sneaker releases week 25
Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 25
Sluiten