Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 10 jul 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 28

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 28.

Nieuwe sneakers week 28

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max 270 React ‘black & green’ – 11 juli (€160)

We beginnen de sneaker update deze week met een wel heel vet model. Morgen om 11:00 moet je bij een Nike-filiaal zijn want dan wordt deze futuristische sneaker gelanceerd. Het model is super chunky, waardoor het heel leuk staat onder bijvoorbeeld een grijze boyfriend jeans. Dankzij de vrolijke kleurtjes zijn de schoenen ook nog eens lekker zomers.
sneaker releases juli

2. Nike React Sertu ‘wheat’ – 13 juli (€150)

Dit model van Nike is voor ons nog relatief onbekend, waardoor we deze sneakers eigenlijk des te vetter vinden. De oranjetinten van de schoenen zijn vrolijk, maar ook in de herfst draag je deze kekke stappers nog makkelijk. Bij Baskets in Amsterdam en Nike zijn deze schoenen vanaf aankomende vrijdag te koop.

sneaker releases juli

3. Stranger Things X Nike Air Tailwind ‘OG collection’ – 12 juli (€106)

We zijn er natuurlijk allemaal van op de hoogte dat het derde seizoen van Stranger Things eindelijk te zien is op Netflix. Om dit fantastische nieuwe seizoen te vieren, heeft Nike een speciale Stranger Things collectie uitgebracht. De klassieke Tailwind schoenen van het sportmerk zijn natuurlijk helemaal 80s approved en in de serie zien we meerdere personages deze schoenen regelmatig rocken.

sneaker releases juli

4. Neighborhood X Converse Chuck 80 ‘black’ – 11 juli (€140)

Als je niet zo van hele opvallende schoenen houdt, komt er deze week alsnog iets interessants voor jou aan. Deze gave Converse zijn volledig zwart en dat betekent dat ze o-ve-ral goed onder staan. Ze zijn wel iets prijziger dan de normale Converse schoenen, maar dat is het absoluut waard.

sneaker releases juli

5. Nike N110 D/MS/X ‘Dimsix’ – 13 juli (€159)

We sluiten de sneaker update van deze week af met nog een heerlijk futuristisch paar schoenen. De bovenkant is gemaakt van een bijzonder soort garen en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat dit een flashy model is. Het moet wel je ding zijn, maar als het je stijl is ga je hier de hele zomer in lopen. Wij zijn fan.

sneaker releases juli
Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 28
Sluiten