Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 22 jul 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 30

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 30.

Nieuwe sneakers week 30

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike WMNS Air Max 1 ‘Sand’ – 22 juli (€112)

We trappen de sneaker update van deze week af met een fijn, clean model. We kennen de Air Max natuurlijk allemaal wel, maar liefhebbers weten: je hebt er nooit genoeg. Dit zandkleurige paar staat prachtig onder een denim mom jeans.

sneaker releases week 30

2. Nike Shox TL ‘White’ – 25 juli (€169)

De Nike Shox TL wordt deze week in het wit uitgebracht en daarmee is het een heerlijke schoen voor in de zomer. Daar komt bij dat ze door de zool ook nog eens heerlijk lopen. Wat wil je nog meer?

sneaker releases week 30

3. Nike Air Force 1 Type ‘N354’ in ‘Black’ – 25 juli (€140)

Nike is lekker bezig deze week; het klassieke Air Force 1 is in een nieuw jasje gestoken met deze zwarte colorway. De rits aan de achterkant met daaraan de swoosh op een roze label maakt het model al anders dan anderen, maar wat onze aandacht vooral trekt is de zool. De voorkant van de schoen heeft een platform zool, die vanaf de neus verandert in de klassieke zool van de schoen. We like.

sneaker releases week 30

4. Nike SB Dunk Low OG QS ‘Parra’ – 26 juli (€105)

Nike ging voor dit model een samenwerking met de Nederlandse kunstenaar Piet Parra. Hieruit is onderstaande witte, frisse sneaker ontstaan met het swoosh teken in drie verschillende kleuren. Ook de binnenkant van de schoen is voorzien van een patroon dat is ontworpen door Parra.

sneaker releases week 30

5. Parra x Nike SB Blazer Low QS – 26 juli (€85)

Het tweede model uit de minicollectie in samenwerking met Parra is onderstaand klassieke model. Ook deze heeft weer een driekleurige swoosh en aan de binnenkant een patroon in dezelfde kleuren. Verder ontbreekt hier de kleine, blauwe swoosh op de neus, maar hiervoor in de plaats is de achterkant van elke schoen bedrukt met ‘SB’ en ‘Parra’. Wij zijn een beetje verliefd op deze nieuwe collectie.

sneaker releases week 30

6. Saucony Grid Web ‘White / Multi’ – 26 juli (€123)

Dit paar is toch te vet voor woorden? Door het kleurgebruik en de zwarte strepen lijkt het net alsof je op een cartoon loopt. Het is een schoen waarmee je zeker weten opvalt.

sneaker releases week 30

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 30
Sluiten