Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 29 jul 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 31

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 31.

Nieuwe sneakers week 31

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max 200 ‘Mystic Green’ – 29 juli (€125)

sneaker releases augustus
We beginnen de sneaker update van deze week met het heerlijke kleurenpalet van deze Nike Air Max sneakers. Het klassieke Air Max model kennen we natuurlijk allemaal wel, maar deze kleurencombinatie van groen, goud, blauw, wit en roze is nieuw. Wij kunnen een vrolijk paar schoenen wel waarderen en gaan vanmiddag even een bezoekje aan de winkel brengen.

2. Nike Womens Air Max 200 ‘University Blue’ – 1 augustus (€125)

sneaker releases augustus
Ook deze variant van de Air Max 200 van Nike vinden we fantastisch. De helderblauwe kleur in combinatie met wit en oranje maakt dit de perfecte sneaker voor de zomer. De schoenen zijn geïnspireerd door de energie dat uit de aarde komt: de flow van lava en de golven uit de zee. Daarnaast zijn de zolen ook next level waardoor de sneakers mega comfortabel zijn.

3. Puma Thunder Disc ‘Tan’ – 1 Augustus (€140)

sneaker releases augustus
Ook het merk Puma dropt deze week een paar gloednieuwe sneakers en wij zijn verliefd. Ondanks dat de schoen zelf best chunky en heftig is, staan de sneakers onder bijna alles. De beige kleur zorgt ervoor dat de sneakers heel makkelijk te combineren zijn en ze zijn ook prima te dragen in de herfst.

4. Reebok Daytona DMX || ‘Navy White’ – 1 augustus (€120)

sneaker releases augustus
Reebok lanceert de eerste week van augustus ook een paar nieuwe sneakers. Dit model in wit en navy is redelijk simpel en dus altijd goed. Je combineert het makkelijk onder een jeans, maar ook onder een jurkje zijn deze schoenen top.

5. Nike Air Max 200 ‘Royal Pulse’ – 1 augustus (€125)

sneaker releases augustus
We eindigen deze sneaker update met nog een modelletje van Nike. De Nike Air Max 200 komen deze week namelijk ook uit in hele mooie, zachte blauwtinten en die moet je toch echt even gezien hebben. Wij zien onszelf wel in deze sneakers dansen tijdens een festival.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 31
Sluiten