Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 5 aug 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 32

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 32.

Nieuwe sneakers week 32

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max Plus Decon ‘Blue’ – 8 augustus (€179)

We beginnen deze sneaker update met een prachtexemplaartje van Nike. Op 8 augustus komt de Nike Air Max Plus uit in een mooie ijsblauwe kleur. Met witte stiksels is de Nike Swoosh op de schoenen geborduurd en de blauwe kleur komt ook terug op de zool. Het model zelf kennen we natuurlijk al een tijdje, maar deze variatie op de Air Max Plus is ons salaris wel waard. Wie krijgt hier overigens nog meer Frozen vibes van?

sneaker update augustus

2. Adidas Falcon ‘Icey Pink’ – 8 augustus (€99)

Ook Adidas brengt deze week een nieuwe interessante sneaker uit, namelijk de Adidas Falcon. Voor de mensen onder ons die geen genoeg kunnen krijgen van alle tinten roze is deze sneaker perfect. Daarnaast kosten de schoenen maar €99, wat voor sneakers nog best goedkoop is.

sneaker update augustus

3. Adidas EQT Gazelle ‘Collegiate Green’ – 8 augustus (€110)

Nog meer vette sneakers van Adidas want ook de EQT Gazelle wordt deze week gelanceerd. Het is een echte chunky dad sneaker en dat is natuurlijk op dit moment hotter dan hot. De schoenen in deze donkere kleur groen, maar voor wie dat te heftig is is de schoen er ook gewoon in het wit.

sneaker update augustus

4. Nike Air Skarn ‘Sand/Black’ – 9 augustus (€119)

Nike lanceert deze week nog een heel apart model namelijk de Nike Air Skarn. Het model van de sneaker bevat felrode stiksels in een golvend patroon en heeft daarom iets weg van de Air Max 97. De zwarte en rode kleuren komen ook terug in de dikke zool wat een interessant detail van de sneakers is. Wij zien onszelf wel rondlopen in dit modelletje.

sneaker update augustus

5. Nike Air Max 97 ‘Sketch’ – 10 augustus (€190)

We sluiten de sneakerupdate van deze week af met de ‘Sketch’ sneakers van Nike. De kleuren van de schoenen zijn wit, rood en zwart, maar het ontwerp zelf is heel origineel. Op de contrasterende touwtjes rondom de sneakers staat ‘Nike’ geschreven en ook in het midden is de schets van het Nike teken met de herkenbare Swoosh te zien.

sneaker update augustus
Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 32
Sluiten