Emma Vloeimans
Emma Vloeimans Fashion 19 aug 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 34

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 34.

Nieuwe sneakers week 34

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

1. Nike Free TR 3 – 22 augustus (€325)

Deze nieuwe Nikes zien er nog al futuristisch uit, maar zijn daardoor juist leuk om te combineren met een pantalon of nette blouse.

sneakers
Bron: Sneakerjagers

2. Nike Air Max 90 Vinyl – 24 augustus (€134)

Wie heeft er geen Nike Air Max in haar kast liggen? Deze schoenen zijn altijd goed, als je het ons vraagt. Geen gekkigheid, maar gewoon een klassiek model. Houden we van.

sneakers
Bron: Sneakerjagers

3. Adidas Yeezy ‘Bone’ – 24 augustus (€199)

Yas – weer een nieuwe Yeezy drop. Dat maakt ons heel erg blij. De Yeezy-collab met adidas staat bekend om haar bijzondere designs en daar draagt deze sneaker zeker aan bij.

sneakers
Bron: Unsplash

4. Adidas ZX7000 ’30 years of Torsion’ – 24 augustus (€119)

Zei iemand retro? Dan heb je het vast over deze nieuwe adidas sneakers, uitgevoerd in een retro kleurencombinatie. Wij worden er vrolijk van.

sneakers
Bron: Sneakerjagers

Lees ook: Sneaker releases week 33

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 34
Sluiten