Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 26 aug 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 35

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 35.

Nieuwe sneakers week 35

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max 90 QS ‘Viotech’ – 29 augustus (€132)

sneaker releases
Sneakerjagers Sneakerjagers

We beginnen de sneaker update van deze week met een mega vrolijke sneaker. Deze week komen namelijk deze nieuwe sneakers van Nike uit. De Air Max sneakers zijn in Nederland enorm populair en we denken dat dit vrolijke model ook als warme broodjes over de toonbank vliegen. Het iconische model kennen we natuurlijk allemaal al, maar je steelt gegarandeerd de show met dit originele kleurenpalet.

2. Vans Old Skool Cap LX Regrind ‘Multi’ – 1 september (€100)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Ook Vans gaat mee met de kleurrijke schoenentrend. Begin volgende week komen de nieuwe Old Skool Caps uit en wij zijn helemaal om. Het welbekende model komt eindelijk in multicolor uit, maar het herkenbare blokkenprintje is ook verwerkt in de schoenen. Eén ding is zeker: wij gaan deze ongetwijfeld aanschaffen.

3. Arizona x Adidas Continental Vulc ‘pink’- 1 september (€79)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Komt deze print je bekend voor? Dat kan zomaar kloppen. Adidas en het Ijsthee-merk Arizona hebben namelijk de handen ineengeslagen voor deze vrolijke samenwerking. De sneakers komen in verschillende kleuren en printjes, maar ze zijn allemaal even vrolijk.

4. Nike Air Max 200 ‘Team Gold’ – 29 augustus (€130)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Nike lanceert deze week nog een paar fantastische nieuwe sneakers. Deze Nike Air Max 200 met goud zijn een musthave voor elke sneaker fan als je het ons vraagt. De gouden kleur in combinatie met felrood, zwart en blauw zorgt ervoor dat de sneaker een echte eyecatcher is.

5. Pharrel Williams X Adidas NMD Hu Trail ‘Cream White’- 31 augustus (€220)

Sneaker update
Sneakerjagers Sneakerjagers

Als afsluiter van de sneaker update van deze week lichten we ook de Adidas sneakers van Pharrel Williams uit. De artiest heeft namelijk een samenwerking met het merk en daar is deze fantastische sneaker het resultaat van. De beige sneakers zijn overigens ook te koop in felrood, geel, zwart en lichtroze. Je moet wel aardig wat centen hebben om deze schoenen aan te schaffen, maar dan heb je ook wat.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 35
Sluiten