Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 11 sep 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 37

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 37.

Nieuwe sneakers week 37

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Sacai x Nike LD Waffle ‘Pink/Green’ – 12 september (€170)

https://www.sneakerjagers.nl/sneaker/sacai-x-nike-ldwaffle-pinkgreen/112217
Sneakerjagers

We beginnen deze week met de Sacai x Nike sneakers in de kleurencombinatie roze en groen. We schreven eerder al over de zilveren sneakers, maar deze week willen we de kleurrijke variant uitlichten. Het Japanse luxemerk Sacai heeft de handen ineengeslagen met Nike om deze vette sneakers te creëren. Ze komen in drie verschillende kleuren en vanaf deze week koop je ze in Nederland.

2. Nike Adapt Huarache ‘White’ – 13 september (€350)

sneaker releasees deze week
Sneakerjagers

Nike komt deze week met nog een hele gave sneaker release, namelijk die van de Nike Adapt Huaraches. De sneakers zijn geïnspireerd op de film Back To The Future en futuristisch zijn ze zeker. Net als eerdere Adapt schoenen is de Adapt Huarache compatibel met de Nike Adapt app. Je kunt je pasvorm optimaliseren en afwisselen, de lampjes personaliseren en het batterijniveau vanaf je smartphone bekijken. Voor deze kekke schoentjes mag je wel wat neerleggen, ze kosten namelijk €350.

3. Pharrel Williams x adidas Crazy BYW Pride ‘Cream White’ – 13 september (€220)

sneaker releasees deze week
Sneakerjagers

Ook Pharrel Williams en adidas hebben de handen ineengeslagen. Het resultaat van de samenwerking tussen de artiest en het merk zijn deze Crazy BYW Pride sneakers. Het paar sneakers is een viering van diversiteit en individualiteit. Het woord ‘Gratitude’ staat daarom dan ook bovenop de chunky sneakers. Wij vinden de hoge crèmekleurige sneakers fantastisch en denken dat deze heel gaaf staan onder een lichte spijkerbroek.

4. Retrosuperfuture X Vans OG Style 42 LX ‘Green’ – 13 september (€85)

sneaker releasees deze week
Sneakerjagers

Ook Vans komt deze week met een nieuw paar schoenen. Het skatemerk is de samenwerking aangegaan met zonnebrillenmerk Retrosuperfuture en deze lage Vans met neonkleuren zijn hiervan het resultaat. Zowel deze wit met groene sneakers als zwart met paarse sneakers horen bij de collectie. Met deze opvallende sneakers steel je ongetwijfeld de show.

5. adidas Yeezy Desert Boot ‘Salt’ – 14 september (€199)

sneaker releasees deze week
Sneakerjagers

Naast de Pharrel Willams x adidas sneakers komt er deze week nóg een paar chunky sneakers uit. De adidas Yeezy desert boots komen deze week uit en wij willen ze hebben. Kanye Wests label heeft deze desert boots gelanceerd in de drie bestverkochte kleuren: wit, beige en bruin. Vet zijn ze zeker, maar het is zo makkelijk nog niet om deze gewilde schoenen in je winkelmandje te krijgen. We voorspellen dat ze zoals gewoonlijk binnen no-time uitverkocht zijn.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 37
Sluiten