Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 16 sep 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 38

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 38.

Nieuwe sneakers week 38

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Sneakersnstuff x Nike Air Max Tailwind |V ’20th anniversary’ – 19 september (€169)

Sneaker releases deze week
Sneakerjagers

We beginnen deze sneaker update met een viering. De internationale winkel Sneakersnstuff bestaat namelijk twintig jaar en daarom hebben ze opnieuw de handen ineengeslagen met Nike. De twee merken hebben heel wat jaren geleden de Tailwind sneakers gemaakt en om hun twintigste anniversary te vieren hebben ze het model opnieuw gemaakt. De speciale sneakers zijn makkelijk te herkennen. “20th Anniversary Tailwind IV Since 1999,” staat namelijk op de tong van de sneaker.

2. Nike Wmns Shox Enigma ‘ Pale Ivory’ – 19 september (€130)

sneaker releases deze week
Sneakerjagers

Ondanks dat de herfst om de hoek staat, dropt Nike deze week een volledig witte sneaker. De Shox Enigma sneakers waren eerder al gelanceerd in zwart met neon groene en oranje accenten. Deze variant is echter volledig wit met hier en daar zilveren accenten en het minimalistische model is een mooie basic in je garderobe.

3. Nike Wmns Tailwind 4 ‘Birds of the Night’ – 20 september (€180)

sneaker releases deze week
Sneakerjagers

Deze sneaker is toch wel onze favoriet van de week. De ‘Bird of the Night’ sneakers zijn geïnspireerd op de nacht en wij vinden de kleurencombinatie prachtig. Lichtgroen, ijsblauw, zwart en oranje komen terug in de sneakers, maar ze zijn alsnog makkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Wij zien onszelf wel lopen in dit model.

4. Red Wing x New Balance 997 – 21 september (€299)

sneaker releases deze week
Sneakerjagers

Ook New Balance lanceert deze week nieuwe sneakers en die zijn best bijzonder. Het Amerikaanse merk Red Wing heeft het M997 model van New Balance een indrukwekkende upgrade gegeven. De schoenen zijn nu gemaakt van premium leer en suède en zien er prachtig uit. Voor de mooie upgrade betaal je wel wat, de sneakers kosten nu maar liefst €299.

5. Bed J.W Ford x adidas Korsika – 20 september (€180)

sneaker releases deze week
Sneakerjagers

Last but not least, de nieuwe adidas sneakers. Het merk is een samenwerking aangegaan met het Japanse bedrijf Bed J.W. Ford en samen brengen ze maar liefst drie vette sneakers uit. Het high-fashion bedrijf is gevestigd in Tokyo en de Japanse stijl zien we absoluut terug in deze sneakers. De schoenen zien er enorm comfy uit, dus wij vinden het een goede aankoop voor het najaar.

Sneakerjagers

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 38
Sluiten