Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 24 sep 2019

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 39

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 39.

Nieuwe sneakers week 39

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Nike Air Max 95 SP ‘Multi’ – 26 augustus (€179)

Nike Air Max 95 'Multi'

Deze nieuwe Nike’s zijn kleurrijker dan de regenboog en wie wil daar niet mee gezien worden? Dit model is al een tijdje hot en deze kleurencombi is gewoon fantastisch.

2. Nike Air Max FF 720 ‘Olive’ – 28 september (€225)

Nike Air Max FF 720 Olive

Niet alleen zijn wij verliefd op deze olijfgroene kleur, ook het model is waanzinnig. Anders dan de standaard waar je tout Nederland mee ziet lopen. Ze mogen wat kosten maar dan heb je ook wel een uniek paar schoenen om toe te voegen aan je sneakercollectie.

3. Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Citrin’ – Reflective – 23 september (€220)

Adidas Yeezy

Gisteren zijn deze nieuwe Adidas Yeezy’s gereleased. En “yeez” wat zijn ze tof. Voor de sneakerlover die niet zo van kleurtjes houdt, is dit het perfecte paar om in je kast te hebben staan. En om te dragen natuurlijk.

4. Nike Air Max 200 SP ‘Multi’ – 26 september (€125)

NIKE AIR MAX 200 SP

Nog zo’n kleurrijk paar voor de liefhebber. Met deze Nike’s val je in ieder geval op en de stof is anders dan we gewend zijn van Nike. Helemaal top dus want dan weet je zeker dat je een uniek paar sneakers aanschaft.

5. Puma Trailfox Overland – 26 september (€150)

Puma Trailfox

Deze Puma Trailfox Overland sneakers worden op 26 september gereleased dus markeer deze datum maar vast in je agenda. Wij zijn in ieder geval fan want deze kleuren passen perfect bij alle modetrends van het najaar en de winter.

Benieuwd naar de sneaker releases van week 38? Die vind je hier.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste sneaker releases van week 39
Sluiten